STIJLEN

Wil je je houding verbeteren? Een stevige work-out? Meer kracht en flexibiliteit? Je ademhaling verbeteren? Ontspannen en beter slapen? Yogaschool Noord biedt diverse stijlen yoga en pilates aan voor verschillende niveaus, van beginners tot gevorderden.

 

Regelmatig bieden wij een introductie cursus voor iedereen die veilig wil starten met yoga.

WELKE LES PAST BIJ JE?


Flow lessenrust & ontspanningHERSTEL & RECOVERYyoga & PILATES voor de RUG & CORESUNDAY SPECIALSYOGA VOOR IEDEREEN - GRATIS

Elke woensdag (@NDSM) om en vrijdag (@Nachtegaalstraat) geven wij om 12:00 uur een gratis yogales (de community les). Deze zachte slow flow yogales is geschikt voor elk niveau. Iedereen is welkom!!!

Lees meer >

Deze maandelijkse meditatie doen wij in het kader van Stadsverlichting. Stadsverlichting is een initiatief om meditatie toegankelijk te maken en samen met buurtbewoners te mediteren.  

Lees meer >  prenatale en postnatale yoga

Zwangerschapsyoga helpt je om in balans te blijven tijdens de zwangerschap en bewust stil te staan bij het bijzondere proces van het nieuwe leven in je buik. De les is zowel actief als ontspannend, met een moment van bewegen, ontspanning, ademhalings-oefeningen en aandacht voor het samen genieten met je baby in je buik. 

Lees meer >

Deze les is speciaal voor de dames die 30 weken of langer zwanger zijn. De les is iets rustiger van opzet dan de 'normale'  zwangerschapsyoga. Naast zachte bewegingen ligt de focus op ademhalings- en ontspanningsoefeningen en houdingen die je voorbereiden op de bevalling. 

In deze 4-weekse Mama Flow cursus kun je in een ontspannen setting samen met andere moeders ervaringen uitwisselen en op een zachte en veilige manier weer in beweging komen terwijl je plezier maakt met je kleintje. We behandelen diverse thema’s waar je als nieuwe mama mee te maken krijgt. Ook leren we je hoe je je baby zelf kunt masseren. 

Voor baby's vanaf 4/6 weken tot aan kruipleeftijd

Lees meer >


Welke yogavorm bij klachten?

Heb je klachten of ben je onzeker welke yogavorm het beste bij je past? Stuur ons dan een email naar: info@yogaschoolnoord.nl