privélessen zwangerschap - bevalling - postnataal


Het kan heel fijn zijn om in een intiemere setting yoga te doen rondom je zwangerschap, bevalling of na je bevalling. Een privéles kan plaatsvinden in de studio of bij jou thuis. Het mooie van individuele sessies is dat ze precies op jouw/jullie wensen kunnen worden aangepast. Hieronder vind je wat opties, maar het makkelijkste is om even contact op te nemen Yogaschool Noord om je wensen en de mogelijkheden te bespreken.

De privésessies worden gegeven door Esther van Voorst (eigenaresse van Yogaschool Noord en docent zwangerchapsyoga, postnatale yoga, babymassage)

AANBOD VAN PRIVÉ SESSIES

PRIVÉ zwangerschapsyoga

Omdat bijvoorbeeld het tijdstip van de groepslessen je niet uitkomt, je specifieke lichamelijke klachten hebt of nou eenmaal gewoon liever individueel dan in groepsverband begeleid wilt worden.

Per losse les van 60 minuten: €75,00

Per losse les van 90 minuten: €95,00

voorbereiding bevalling

In  zo’n 2,5 uur nemen we samen de bevalling door aan de hand van theorie,  afbeeldingen en een video waarop je de baby door het geboortekanaal ziet bewegen. Je krijgt informatie over de verschillende fases van de bevalling en tips hoe je daar vanuit yoga mee om kan gaan. Je leert basisoefeningen om te ontspannen, weeën op te vangen en posities die je kunt aannemen tijdens de bevalling. Als het met partner is besteden we ook aandacht aan de rol van de partner en doen we bewegingen en posities waarbij je partner je kan ondersteunen om bijvoorbeeld pijn van de weeën te verlichten. De voorkeur gaat uit om het bij jou thuis te doen, zo wordt het extra ‘echt’, het is immer de grootste kans dat je daar bent in het eerste gedeelte van je bevalling en misschien ook wel helemaal als je thuis wilt bevallen. Je krijgt een hand-out mee waarin de informatie en oefeningen staan beschreven. Het is fijn (maar kan ook zonder) als je voor deze les wat lessen zwangerschapsyoga hebt gevolgd, dan ben je al bekend met een aantal bewegingen.

 

Kosten € 299,- voor een prive-sessie in de studio.

Kosten voor een sessie aan huis zijn € 350 (binnen Amsterdam) 

postnatale begeleiding & babymassage

Mama & baby herstelsessie bij jou thuis

Heel speciaal zijn de sessies bij pas bevallen moeders thuis. Er zijn yogaoefeningen waarmee je de eerste weken na je bevalling al kan starten en die je meer vertrouwen geven in de omgang met je baby. Yoga versterkt de verbinding tussen jullie en helpt in deze direct postnatale fase om aan elkaar te wennen en elkaar te leren kennen. Je leert oefeningen voor je eigen herstel, het veilig dragen en vasthouden van je baby,  hoe je je adem kunt gebruiken voor jezelf, maar ook hoe je deze kunt gebruiken om je kindje gerust te stellen. Je leert ook technieken om je kindje te masseren. We sluiten af met een ontspanning voor jullie samen. In overleg met Esther bepaal je zelf het meest geschikte tijdstip voor jullie.

 

Kosten voor een bezoek van circa 90 minuten binnen Amsterdam zijn €199,-. Ook mooi om cadeau te geven of te krijgen!