CREATIVE VINYASA flow teacher training

EEN UNIEKE TEACHER TRAINING INFUSED MET VINYASA, DANS, TANTRA, AYURVEDA, SELF INQUIRY & MEDITATIE - 200 UUR TRAINING 

Ontdek je ware interesses, je authentieke zelf, je inner teacher, en ontwikkel het zelfvertrouwen om je wijsheid en ervaring met anderen te delen.

 

Onze training is een docentenopleiding voor Creatieve Vinyasa Flow Yoga. Creatief omdat we je een solide basis geven waarin alle elementen uit de yoga traditie terugkomen en daarnaast dagen we je uit om je eigen authentieke stijl en creativiteit als docent te ontwikkelen. Het programma onderscheidt zich omdat je van hoofddocent en fysiotherapeut  Sina solide, functionele en ondogmatische kennis over anatomie meekrijgt. Van hier uit ontwikkel je het zelfvertrouwen om je wijsheid en ervaring met anderen te delen.

 

Ons doel is om je op te leiden als authentieke yogadocent. We willen je in onze training de wortels meegeven voor vertrouwen, stabiliteit, kennis en balans, zodat je je van daaruit nieuwsgierig, creatief en authentiek kunt bewegen en kunt ‘vliegen’. We geloven niet in 1 bepaalde yogastijl of het ene ware pad, wij geloven in jouw individuele pad van zelfkennis en expressie.

 

Give the one you love wings to fly and roots to come back to - Dalai Lama

 

Onze training biedt een solide basis waarin alle elementen uit de yoga traditie terugkomen zoals: Asana, Pranayama, Anatomie, Ayurveda, Yoga Filosofie en Meditatie. Geïnspireerd door Picasso’s quote: “learn the rules like a pro, so you can break them like an artist” gaan we vervolgens een stapje verder en nodigen we je uit om van de gebaande paden af te wijken zodat je je vrij leert te bewegen binnen de Vinyasa en Slow Flow sequencing. Met behulp van Dans Improvisatie, Tantra, Yogic Lifestyle, Energiewerk en Circling stimuleren we je om je creativiteit en potentieel als yogadocent tot volle bloei te laten komen.

 

Met onze training geven we je de tools in handen om je ware zelf te ervaren en vanuit hier te bewegen en te leven in het huidige moment. Zodat je in staat bent om gewoontes, patronen en conditioneringen te herkennen en transformeren die op enige wijze lijden kunnen veroorzaken. We gebruiken de yogamat als een metafoor om te begrijpen wat ons tegenhoudt, zodat we alles kunnen weglaten wat niet bijdraagt aan de ontplooiing van ons eigen unieke evolutionaire proces.

 

Wij geloven niet dat 1 enkele yogastijl de juiste is, elke stroming heeft ons iets te bieden, geen enkele is de enige juiste weg. Zo zullen we je tijdens onze anatomielessen stimuleren om jouw eigen unieke anatomie te vinden en leren we je een oog te ontwikkelen voor die van je toekomstige studenten.

 

VOOR WIE IS DEZE TRAINING?

Wil je je verdiepen in de yogaleer? Wil je yogales gaan geven? Wil je jezelf verder ontwikkelen? Wil je in dieper contact komen met je true being?

 

Ons programma is niet alleen voor degenen die docent willen worden, maar voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen en wil leven vanuit authenticiteit. En voor iedereen die zich wil toewijden aan verdieping van zijn of haar yogapad en de persoonlijke ontwikkeling die daarbij komt kijken.  Het is zeker niet noodzakelijk dat je je als een krakeling kunt opvouwen of uren op een kussentje kunt mediteren. Ben je bereid om de diepte in te duiken, te transformeren en jezelf open te stellen voor het leven? Dat zijn de belangrijkste punten om mee te doen aan ons programma.

 

Ons programma is geschikt voor elk niveau van student. Het is wenselijk dat je enige tijd  yogalessen bij ons of bij een andere studio hebt gevolgd. Onze focus ligt op Vinyasa yoga, maar de verkregen tools zullen toepasbaar zijn in vele yogastijlen.

 

LOCATIE

Het opleidingstraject van de Vinyasa Teacher Training vindt plaats bij Yogaschool Noord NDSM op de Plotterstraat 24 te Amsterdam Noord.   

 

GRATIS INTRODUCTIE WORKSHOP TEACHER TRAINING

Benieuwd of de Teacher Training iets voor jou is? Tijdens deze gratis workshop mag je komen voelen, ruiken en proeven van de sfeer, de docenten en de stijl die we tijdens ons programma aanbieden. Sina en Esther geven een korte introductieles van 45 minuten waarin je kunt kennismaken met de lesstijl. Daarnaast geven zij je alle info over het programma en is er volop ruimte voor al jouw vragen.

 

Zaterdag 12 mei | 14:00 – 17:00 | met Esther & Sina @  Plotterstraat 24


HET PROGRAMMA

Ervaar alles over de inhoud van deze bijzondere teacher training.

het opleidingsteam

Wij begeleiden je met een professioneel en ervaren team van docenten.

DATA & KOSTEN

Maak ruimte in je agenda voor deze betaalbare yoga teacher training.