HET OPLEIDINGSTEAM

I HAVE BEEN A SEEKER AND I STILL AM, BUT I STOPPED ASKING THE BOOKS AND THE STARS.

I STARTED LISTENING TO THE TEACHINGS OF MY SOUL. - RUMI

Tijdens deze training maak je kennis met verschillende docenten. Zij hebben allemaal de missie om mensen te begeleiden op hun yogapad. Om jou groei, verdieping en kennis te bieden over het ‘zelf’. Elke docent heeft zijn of haar eigen kracht en hun lessen neem je de rest van je leven met je mee.

 

Hieronder vind je alle docenten van onze vinyasa yoga teacher training op een rij. Ze kijken er naar uit om jou te ontmoeten bij Yogaschool Noord. En zij begrijpen als geen ander hoe het is om je dromen te volgen.

 

hoofddocent: selma van der Graaf

Welkom yogi! Mijn naam is Selma en ik heb onwijs veel zin om samen met jou in de wereld van yoga te duiken tijdens deze teacher training. Mijn missie is om jou de wereld van yoga te laten ervaren, om jou kennis te laten maken met alle inzichten die yoga rijk is. Om jou tools aan te reiken die jou helpen jezelf beter te leren kennen en jouw passie door te geven.

 

Mijn eigen yogareis begon uit noodzaak. Ik had fysieke klachten en merkte dat ik altijd een gehaast gevoel in mijn lichaam had. Ik leefde vooral in mijn hoofd en was voornamelijk aan het rennen van A naar B. Yoga hielp mij de fysieke klachten te verlichten en te vertragen. Dit maakte mij nieuwsgierig naar yoga en brachten mij op het pad om teacher trainingen te volgen. Of ik docent wilde worden wist ik toentertijd nog niet. Ik wilde vooral alle facetten van yoga ervaren en leren belichamen.

 

Yoga is voor mij ontzettend helend, confronterend en prachtig. Het helpt mij om me in mijzelf en anderen te verdiepen en verbreed mijn kijk op de wereld. En elke keer als ik weer op de mat stap, ontdek ik weer dat ik mijn lichaam mag bewonen en niet alleen mijn hoofd.

 

Nu is mijn missie om alles wat yoga rijk is met jou te delen en ervaren. Om jou te supporten op jouw persoonlijke reis die je helpt in verbinding te komen met jezelf. Om je tools aan te reiken die je voor de rest van je leven met je mee zult dragen. Ik kijk enorm uit je te ontmoeten!

 

Website: https://theheartofconnection.com/

Instagram: https://www.instagram.com/theheartofconnection/


HET teacher team