OVER ONS

Jouw plek in Amsterdam Noord voor yoga, pilates, workshops en trainingen.

Met aandacht, voor iedereen, op elk niveau.

 Toen wij, Sina en Esther, elkaar in 2013 ontmoetten hadden we allebei een droom. Een droom om een veilige en warme plek te creeren in Amsterdam Noord waar je yoga, pilates en meditatie kunt beoefenen. Een plek waar mensen zich als ze binnen komen lopen direct thuis en veilig voelen. Een plek waar je op een prettige manier aan jezelf kunt werken, waar je kunt groeien en waar je jezelf verder kunt ontwikkelen, zowel op fysiek, emotioneel als spiritueel vlak. Maar ook een plek waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten. Waar je je een onderdeel voelt van de yoga community.

In 2014 openden wij de deuren van Yogaschool Noord. Nu, bijna 8 jaar later hebben we twee prachtige locaties waar je 7 dagen per week zo'n 60 yoga en pilateslessen per week kunt volgen, gegeven door een team van inspirerende docenten. 

Wij zijn zelf jaren geleden gestart met het beoefenen van yoga omdat we op zoek waren naar groei, verdieping en naar kennis over het 'zelf'. Voor ons staat voorop dat Yogaschool Noord een plek is en blijft waar je helemaal jezelf kunt zijn. Een plek waar je in jezelf mag thuiskomen. Een plek voor groei, verdieping en verbinding.

De community is voor ons heel waardevol. Zij maken Yogaschool Noord tot wat het is. Yoga gaat over verbinding, en het is heel mooi om terug te zien dat dit geleefd en gedragen wordt door onze yoga-community. Iedereen kan yoga beoefenen en er beter van worden. Om het geweldige effect te voelen hoef je echt geen been in je nek te leggen of een jaar in stille toewijding door te brengen.

Als je kunt ademen, kun je yoga beoefenen. Zo simpel is het.

Yoga is voor iedereen, ook voor jou.

Het is ons doel om jou te laten thuiskomen in jezelf. We willen je een veilige plek bieden waar je kunt verbinden met je ware zelf en waar je alle intuïtie vindt die je nodig hebt om alles uit jezelf te halen en een gezond, geïnspireerd, creatief en gelukkig leven te leiden. Alles wat je moet weten om het leven, de gezondheid en het lichaam te krijgen dat je wilt, vind je binnenin. Zin om het een kans te geven?

We hopen je binnenkort te verwelkomen in onze studio, je te inspireren om van yoga een vast onderdeel in je leven te maken en het te beoefenen op je eigen manier....met plezier!