OVER yogaschool noord

 

Noordwaarts richting innerlijke rust en persoonlijke groei

In 2013 koesterde ik een diepgewortelde droom. Mijn visie was helder: een veilige haven creëren in het bruisende Amsterdam Noord. Een plek waar je je direct thuis en veilig voelt, en waar je aan jezelf mag werken en persoonlijke groei mag omarmen door middel van yoga, ademhaling, beweging en meditatie. Het was het begin van een onvergetelijke reis.

 

In 2014 opende ik de deuren van Yogaschool Noord. Negen jaar later, met twee schitterende locaties en een bevlogen team van ruim 30 docenten en 20 karma yogi's, is mijn droom tot volle bloei gekomen. Op deze plek brengen we niet alleen een rijke variatie aan yoga- adem- en pilateslessen, maar ook inspirerende workshops, ceremonies en opleidingen voor persoonlijke groei.

 

Yogaschool Noord is niet zomaar een plek; het is een community die bloeit op de principes van liefde, verbinding en kwetsbaarheid. Het is de belichaming van mijn levenswerk, waar ik geloof dat yoga en zelfontwikkeling toegankelijk zijn voor iedereen. Of je nu voor het eerst de mat betreedt of een ervaren yogi bent, hier vind je een omgeving die authentieke verbinding viert.

 

Mijn doel is om jou te begeleiden naar je innerlijke zelf, waar je intuïtie en zelfliefde ontdekt. Dit vormt de sleutel tot het creëren van een gezond, geïnspireerd, creatief en gelukkig leven. Alles wat je nodig hebt om het leven, de gezondheid en het lichaam te hebben dat je wenst, bevindt zich al in jou. Gun jezelf de ruimte om te groeien en te ontdekken.

 

Ik verheug me erop om je binnenkort te verwelkomen in onze studio, waar we samen met ons toegewijde docententeam het pad van authentieke verbinding verkennen. Samen zullen we genieten van lessen, workshops, ceremonies en opleidingen die het pad van yoga, adem en zelfontwikkeling verlichten en verdiepen. Hier begint echte verbinding, in de ruimte van groei en liefde die Yogaschool Noord biedt, terwijl we samen noordwaarts reizen richting innerlijke rust en persoonlijke groei.

 

Esther van Voorst

Founder Yogaschool Noord