Yoga introductie workshop


Heb je weinig tot geen ervaring met Yoga? Heb je behoefte aan meer energie, ontspanning en flexibiliteit? Wil je graag starten met Yoga?

Onze ‘Yoga Introductie workshop’ is een fijne en toegankelijke manier om kennis te maken met Yoga. Je leert de basistechnieken van houdingen, ademhaling en de zonnegroet. Zo maak je een goede start en kun je meteen ontdekken welke yogastijl bij jou past.

 

Inhoud van de workshop

– Wat is yoga? Uitleg over de achtergrond en verschillende yogastijlen.

– Ademhalingstechnieken (leer hoe je je ademhaling goed kunt gebruiken).

– Uitleg en techniek van de zonnegroet (surya namaskar), de basis van iedere yogales!

– Leer de juiste techniek van een aantal veelvoorkomende basishoudingen.

– Ruimte om persoonlijke vragen te stellen over houdingen/techniek etc. 

 

Voor wie?

De workshop is geschikt voor iedereen die nieuwsgierig is naar yoga en een goede start wil maken! Ben je al begonnen met yoga en/of lid bij ons? Wil je graag meedoen met alleen de workshop voor extra verdieping? Dan ben je ook van harte welkom!

De cursus is vooral praktisch! Het aantal plaatsen is beperkt.  Er is geen vereiste wat betreft ervaring en/of fitheid, iedereen die wil, kan meedoen!  


Docent karolien

Hoi, ik ben Karolien, ervaringsdeskundige met te hard van stapel lopen in mijn yogapractice en blessures oplopen waardoor ik leerde dat Less echt More is. Ondanks alles word ik nog steeds het meest blij van een fijne vinyasa flow met een tikkeltje uitdaging. Al ligt bij mij de focus voor de uitdaging niet persé alleen op de houdingen maar vooral op de manier waarop we de houding ingaan, ondergaan of liever willen overslaan en hoe deze manier van omgaan met een gegeven situatie ons dagelijkse leven weerspiegelt. Mijn doel als yogadocent is om een ruimte te bieden waarin jij de verschillende yoga-houdingen veilig kan ontdekken en aanleren én je mee kan laten dragen door de flow van de lessen. Ik doe dat op een heldere en uitnodigende manier, waarbij ik zelfonderzoek aanspoor. Wat bedoel ik daarmee? Dat je leert intunen met je zelf – met de behoeften van jouw lichaam en ziel – en op basis daarvan keuzes maakt die harmonie en welzijn voor jou bevorderen.


informatie en aanmelden


 

Annulering deelname Workshop

We doen niet aan restituties, wel kun je je kaartje aan iemand anders doorgeven in je omgeving. Geef ons dan de naam, achternaam en emailadres van diegene door. Voor verdere vragen kun je mailen naar info@yogaschoolnoord.nl.