yoga pre-teacher training 10 uur

Deze tweedaagse training, gegeven door docent Selma van der Graaf is een perfecte manier om jouw yoga-ervaring te verrijken of om te ontdekken of de 200 uur Vinyasa Yoga Teacher Training iets voor jou is. De training bestaat uit 10 uur en is verdeeld over 2 dagen. 

 

Vind je het leuk om meer over de achtergrond van yoga te leren waar we in een reguliere yogales geen tijd voor hebben? Deze training biedt een mooie mix van verschillende thema’s zoals geschiedenis, filosofie, asana, meditatie en pranayama. 

Neem tijd om jezelf te verdiepen in de onderwerpen en thema’s die yoga rijk is. Verrijk je eigen yoga practice en krijg nieuwe inzichten in jezelf en de wereld om je heen. 

Wat komt in deze training aan bod?

  • Vinyasa yoga - achtergrond en sequences
  • Wat betekent yoga?
  • Filosofie van de 8 limbs of yoga van Patanjali
  • De families van de asana's: de basishoudingen van yoga 
  • Meditatie en meditatietechnieken
  • Pranayama en de kracht van de adem

 

voor wie is deze training?

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar yoga. Wil jij jouw yogakennis naar een volgend niveau brengen? Of ben je een regelmatige yogi en overweeg je een yoga teacher training te volgen? Dan is deze training echt iets voor jou! Onze focus ligt op de Vinyasa-stijl, maar de vaardigheden die je opdoet zijn toepasbaar op veel verschillende yogastijlen.

wie geeft de training?

Deze training zal verzorgd worden door docent Selma van der Graaf en zij zal geassisteerd worden door docent Lútzen Schroor. Zij geven beide les bij Yogaschool Noord. Selma is ook de hoofddocent van de 200-urige Vinyasa Teacher Training.

waarom deze 10-uurse yoga pre-teacher training iets voor jou is

✔ Je krijgt les van de ervaren docent Selma van der Graaf

✔ We houden de groepen klein om persoonlijke aandacht te garanderen en een optimale leeromgeving te creëren.

✔ Dit programma gaat dieper dan gewone yogalessen en omvat aspecten van yoga, zoals asana-uitlijning, filosofie, meditatie en pranayama.

✔ Deze training is de perfecte voorbereiding voor de Vinyasa Yoga Teacher Training van Yogaschool Noord

✔ Indien je de Pre-Teacher Training volgt en je schrijft je in voor de 200 uur Vinyasa Yoga Opleiding, ontvang je een korting van 99 euro op de 200 uurs opleiding

informatie en aanmelden