CREATIVE VINYASA YOGA TEACHER TRAINING

Are you ready to change your life? To do what you love? 

Are you ready to deepen your yoga practice? Learn how to teach yoga and share your love of yoga?

Be part of an open minded community and become an inspirational yoga teacher?

  

OUR TEACHER TRAINING IS A UNIQUE AND A LIFE-CHANGING JOURNEY TO BECOME AN INSPIRATIONAL YOGA TEACHER...     

Ben jij klaar om jezelf verder te ontwikkelen? Om te gaan doen wat je echt leuk vindt? Ben jij klaar om je yoga-practice te verdiepen en je passie te delen met anderen? Wij kunnen ons dat goed voorstellen want we weten hoe heerlijk het voor je zal zijn: je passies doorgeven aan anderen, werken in een fijne omgeving met gelijkgestemden en met plezier en in vrijheid bewegen in het leven.Met onze Teacher Training bieden we jou een unieke Yoga-opleiding waarmee je die droom kunt waarmaken. Wij bieden een programma van negen maanden waarin je alle kennis opdoet binnen de yogaleer en waarin we jou samen met een team van inspirerende docenten de tools aanreiken om jezelf als mens verder te kunnen ontwikkelen en om verdieping in jezelf en in het leven te vinden.


WAT KUN JE VERWACHTEN VAN ONS PROGRAMMA?

A LIFE CHANGING STEP THROUGH YOGA AND SELF DEVELOPMENT - GET LOST... FIND YOURSELF

Wij bieden een uniek 200 uurs programma waarin je alles leert over de elementen uit de yogaleer. Denk aan yoga, meditatie, pranayama, anatomie, asana-techniek, de chakra leer, yogafilosofie en geschiedenis en het creëren van creatieve sequences. Maar we gaan verder dan dat, veel verder…. Ons programma is er vooral op gericht om jou de tools aan te reiken om jezelf als mens verder te ontwikkelen, om verdieping in jezelf en in het leven te vinden. Daarvoor werken we samen met een team van zeer ervaren en inspirerende docenten. We dagen je uit….we nemen je mee op een life-changing journey. Een reis langs en door de wereld van Yoga, Dans, Tantra en Self Inquiry.

 

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Onze yogaopleiding besteedt veel aandacht aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Waar ligt jouw kracht als docent? Waarin onderscheid jij je van andere leraren? Hoe kun je jezelf als yogaleraar laten zien aan anderen op een manier die je wellicht niet gewend bent? Hoe stel je je kwetsbaar en authentiek op, zodat de boodschap van jouw les van hart tot hart wordt overgebracht? Met onze training willen we jou alle kennis en tools aanreiken die je nodig hebt voor het uitoefenen van het beroep 'yogadocent' (kennis menselijk lichaam, functies asana's etc.) en op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling zodat je alle vertrouwen hebt om je passie en wijsheid te delen met anderen. 

 

LAAT JE WARE ZELF SHINEN

Onze missie is om jou te laten ‘shinen’ als je ware zelf. We stimuleren je om jouw eigen uniekheid en authenticiteit uit te dragen als mens en als docent. Of je nu meedoet om jezelf verder te ontwikkelen als mens, of om een nieuw leven te starten als yogadocent, wij beloven je om je te begeleiden, ondersteunen, uit te dagen en inspireren op jouw pad. 


wat leer je?opBOUW OPLEIDING

De opleiding is verdeeld over 8 weekenden met masterclasses, workshops en lessen met theorie en praktijk.

Daarnaast zijn er diverse praktijkdagen en intervisiemomenten.

We moedigen je aan om je eigen oefengroep(en) te vormen zodat je theorie meteen in praktijk brengt en ervaring ontwikkelt in lesgeven. De opleiding wordt afgerond met zowel een schriftelijk als een praktijkexamen. 

In ieder weekend komt terug:

  • Yoga LAB met asana instructie, techniek & adjustments;
  • Opbouw van een les en creative sequencing;
  • Anatomie en Fysiologie van het lichaam;
  • Oefenen in lesgeven aan elkaar;
  • Meditatie- en Pranayamatechnieken;
  • Ontspanningstechnieken;
  • Yoga geschiedenis en filosofie.

 Praktische info:

✓ Is erkend door de Yoga Alliance

✓ 3 Yoga Manuals: Yoga Foundation, Yoga Anatomie, Yoga Asana's
✓ 1 op 1 intervisie gesprek met de hoofddocenten
✓ We delen waardevolle informatie's, video's en audio-opnames
✓ Hoofddocent is fysiotherapeut 


aanmelden (online) infoavond


 

"Our Teacher Training is a unique and life-changing journey

to become an inspirational yoga teacher and authentic human being"

 

VOOR WIE IS DEZE TRAINING?

 

Ons programma is niet alleen voor degenen die docent willen worden, maar voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen en wil leven vanuit authenticiteit. En voor iedereen die zich wil toewijden aan verdieping van zijn of haar yogapad en de persoonlijke ontwikkeling die daarbij komt kijken. Het is zeker niet noodzakelijk dat je je als een krakeling kunt opvouwen of uren op een kussentje kunt mediteren. Ben je bereid om de diepte in te duiken, te transformeren en jezelf open te stellen voor het leven? Dat zijn de belangrijkste punten om mee te doen aan ons programma. Ons programma is geschikt voor elk niveau van student. We geven de opleiding op basis van MBO werk- en denkniveau. Het is wenselijk dat je enige tijd yogalessen bij ons of bij een andere studio hebt gevolgd. Onze focus ligt op Vinyasa yoga, maar de verkregen tools zullen toepasbaar zijn in vele yogastijlen.


wat vinden andere deelnemers?

"Deze Teacher Training beloofd alles wat ze zeggen en nog veel meer dan dat.

Het voelt als een magische reis waarin veel aandacht wordt besteed aan zelfstudie en zelfonderzoek. En waarin we elk weekend samen met een gastdocent een nieuw leergebied in duiken. Deze opleiding is een verrijking die nog dieper gaat dan ik had durven dromen. Extra waardevol is de gehele sfeer die Sina en Esther weten te creëren, van begin tot eind voel je je heel veilig, warm en welkom." 

"Een cadeau aan jezelf. Wat een fantastische opleiding, ik ben echt verliefd op de opbouw van het curriculum langs de chakra's. De opleiding is veel meer dan yoga asana's, het is een prachtige reis van persoonlijke ontwikkeling met bijzondere workshops. De sfeer tijdens de lessen is zo mooi en veilig. Esther en Sina zijn fantastische docenten met allebei hun eigen bijzondere kwaliteiten. En de kers op de taart is de groep waarvan ik onderdeel mag uitmaken, dankbaar!"     

~ Jolanda

 

 

 

 

 

 

 

Een cadeautje aan jezelf... Ja dat was deze creative vinyasa opleiding voor mij. Ik ging erin om meer te weten te komen over yoga en het lichaam, maar ik kreeg veel meer dan dat. Naast een duidelijke uitleg over alle houdingen, anatomie, geschiedenis en filosofie werd je ieder weekend meegenomen op een reis naar je eigen kern. Door ieder weekend open te staan voor wat er komt en te ervaren kom je steeds een stukje dichterbij jezelf en leer je jezelf steeds beter kennen. Er werd door Esther en Sina een veilige basis gecreëerd om te ervaren en te zijn. Dit was merkbaar in de groep waardoor iedereen intensief contact had met elkaar, zich veilig voelde en zichzelf durfden te laten zien. Naast dat ik nu Vinyasa yoga les geef heeft het mij een stukje dichterbij mijzelf gebracht en heb ik er heel fijn contact aan overgehouden met een hele lieve, fijne groep mensen. ~ Marjolijn

FAQ

Voor wie is de opleiding?

welke onderwerpen worden er behandeld tijdens de opleiding?

wat is functionele anatomie?

wat zijn inquiries en hoe wordt deze tool aangeboden?

achtergrond docent esther

Welke yogastijl wordt er gegeven?

praktische zaken: certificering, huiswerk, boeken, examen

hoe is de opleiding opgebouwd?

welke masterclasses worden er tijdens de opleiding gegeven?

achtergrond docent sina