CREATIVE VINYASA YOGA TEACHER TRAINING 2020-2021

Are you ready to change your life? To do what you love? 

Are you ready to deepen your yoga practice? Learn how to teach yoga and share your love of yoga?

Be part of an open minded community and become an inspirational yoga teacher?

Mail me als nieuwe data bekend zijn

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.WAT KUN JE VERWACHTEN VAN ONS PROGRAMMA?

A LIFE CHANGING STEP THROUGH YOGA AND SELF DEVELOPMENT - GET LOST... FIND YOURSELF

Wij bieden een uniek 200 uurs programma waarin je alles leert over de elementen uit de yogaleer. Denk aan yoga, meditatie, pranayama, anatomie, asana-techniek en het creëren van creatieve sequences. Maar we gaan verder dan dat, veel verder…. Ons programma is er vooral op gericht om jou de tools aan te reiken om jezelf als mens verder te ontwikkelen, om verdieping in jezelf en in het leven te vinden. Daarvoor werken we samen met een team van zeer ervaren en inspirerende docenten. We dagen je uit….we nemen je mee op een life-changing journey. Een reis langs en door de wereld van Yoga, Dans, Tantra, Ayurveda en Self Inquiry.

 

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Onze yogaopleiding besteedt veel aandacht aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Waar ligt jouw kracht als docent? Waarin onderscheid jij je van andere leraren? Hoe kun je jezelf als yogaleraar laten zien aan anderen op een manier die je wellicht niet gewend bent? Hoe stel je je kwetsbaar en authentiek op, zodat de boodschap van jouw les van hart tot hart wordt overgebracht? Met onze training willen we jou alle kennis en tools aanreiken die je nodig hebt voor het uitoefenen van het beroep 'yogadocent' (kennis menselijk lichaam, functies asana's etc.) en op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling zodat je alle vertrouwen hebt om je passie en wijsheid te delen met anderen. 

 

LAAT JE WARE ZELF SHINEN

Onze missie is om jou te laten ‘shinen’ als je ware zelf. We stimuleren je om jouw eigen uniekheid en authenticiteit uit te dragen als mens en als docent. Of je nu meedoet om jezelf verder te ontwikkelen als mens, of om een nieuw leven te starten als yogadocent, wij beloven je om je te begeleiden, ondersteunen, uit te dagen en inspireren op jouw pad. 


opBOUW OPLEIDING

De opleiding is verdeeld over 8 weekenden met masterclasses, workshops en lessen met theorie en praktijk.

Daarnaast zijn er diverse praktijkdagen en intervisiemomenten.

We moedigen je aan om je eigen oefengroep(en) te vormen zodat je theorie meteen in praktijk brengt en ervaring ontwikkelt in lesgeven.

Bij de praktijkdagen is een mentor aanwezig die feedback geeft.

De opleiding wordt afgerond met zowel een schriftelijk als een praktijkexamen. 

In ieder weekend komt terug:

  • Yoga LAB met asana instructie, techniek & adjustments;
  • Opbouw van een les en creative sequencing;
  • Anatomie en Fysiologie van het lichaam;
  • Oefenen in lesgeven aan elkaar;
  • Meditatie- en Pranayamatechnieken;
  • Ontspanningstechnieken;
  • Yoga geschiedenis en filosofie;

Praktische info:

 ✓ Is erkend door de Yoga Alliance
✓ 3 Yoga Manuals: Yoga Foundation, Yoga Anatomie, Yoga Asana's
✓ 4 praktijkdagen met een mentor
✓ Intervisie en 1 op 1 coaching
✓ We delen waardevole informatie's, video's en audio-opnames
✓ Hoofddocent is fysiotherapeut "Our Teacher Training is a unique and life-changing journey

to become an inspirational yoga teacher and authentic human being"VOOR WIE IS DEZE TRAINING?

Ons programma is niet alleen voor degenen die docent willen worden, maar voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen en wil leven vanuit authenticiteit. En voor iedereen die zich wil toewijden aan verdieping van zijn of haar yogapad en de persoonlijke ontwikkeling die daarbij komt kijken. Het is zeker niet noodzakelijk dat je je als een krakeling kunt opvouwen of uren op een kussentje kunt mediteren. Ben je bereid om de diepte in te duiken, te transformeren en jezelf open te stellen voor het leven? Dat zijn de belangrijkste punten om mee te doen aan ons programma.Ons programma is geschikt voor elk niveau van student. Het is wenselijk dat je enige tijd  yogalessen bij ons of bij een andere studio hebt gevolgd. Onze focus ligt op Vinyasa yoga, maar de verkregen tools zullen toepasbaar zijn in vele yogastijlen.


wat vinden andere deelnemers?