zwangerschaps en postnatale Massage


Gun jezelf een relax moment! Ben je toe aan een geweldige massage?

Yogaschool Noord biedt heerlijke ontspannende massagesessies aan speciaal voor tijdens je zwangerschap of na je bevalling:

 

Zwangerschapsmassage

Tijdens je zwangerschap verandert je lichaam. Je spieren en gewrichten worden losser om ruimte te maken voor je baby en je lichaam voor te bereiden op de bevalling. Hierdoor kun je last krijgen van rug-, nek- en bekkenklachten. Een zwangerschapsmassage helpt je te ontspannen en je lichamelijke klachten te verminderen. Massage verbetert bovendien de doorbloeding en het lymfevatenstelsel. Daardoor wordt de placenta beter doorbloed en komen meer zuurstof en voedingsstoffen bij je baby terecht en wordt de afvoer afvalproducten bevorderd.

 

Postnatale massage

De fase na je bevalling is bij uitstek een fase om goed voor jezelf te zorgen. Alleen als je allereerst goed voor jezelf zorgt, kan je er ook voor je kindje(s) zijn en de zorg voor hen dragen. Tijdens de bevalling heeft je lichaam een topprestatie geleverd en dus is in de postnatale fase herstel en ontspanning heel hard nodig. Kortom, een postnatale massage helpt je om te ontspannen en je herstelproces te ondersteunen. Tegelijkertijd heb je even tijd en ruimte voor jezelf en hoef je even niet te zorgen, maar mag je voor je laten zorgen!

 

Kosten:

60 minuten - 79 euro

90 minuten - 110 euro

  

Locatie: Nachtegaalstraat 157

Stuur een WhatsApp: +31 683 8646 73, of mail naar massage@yogaschoolnoord.nl om de afspraak met ons in te plannen