Massage - time to chill.......


Gun jezelf een relax moment! Ben je toe aan een geweldige massage?

Bij Yogaschool Noord bieden wij heerlijke ontspannende massagesessies van 30, 60 of 90 minuten aan. Of je nu komt voor ontspanning, of voor een meer specifieke lichamelijke klacht; wij kunnen je helpen om opnieuw te verbinden met jezelf en met wat je nodig hebt door middel van aanraking, adem en beweging. Onze massagetherapeuten hebben een professionele achtergrond in Deep Tissue Massage, Bodywork en Breathwork en elke massage wordt volledig afgestemd op jouw behoeften.

 

 

De studio

De massages worden gegeven in de studio van Yogaschool Noord (Nachtegaalstraat 157) waar we een sfeervolle en aangename ambiance hebben gecreëerd. Met uitzicht op de binnentuin waar je de vogels hoort zingen en de zon de studio in schijnt. Na de behandeling ben je meer dan welkom om te genieten van een heerlijke kop thee in de lounge.

Kosten:

30 minuten - 45 euro

60 minuten - 75 euro

90 minuten - 95 euro

Reserveren

Book je massage door te mailen naar massage@yogaschoolnoord.nl of voor last minute afspraken kun je een appje sturen naar: +34 627 23 6593

 

Locatie: Yogaschool Noord, studio Nachtegaalstraat 157

 

Deep Tissue Massage

Een diepe weefselmassage is een holistische vorm van lichaamswerk waarbij we werken op verschillende lagen van het lichaam om spanningsklachten en chronische stress los te laten. Om spanning in de diepere lagen van het spierweefsel te verlichten, oefenen we stevige druk uit, soms met gebruik van ellebogen of knokkels. Deep Tissue helpt je een groter bewegingsbereik te krijgen, stress te verlichten en je lichaamshouding te verbeteren. Naarmate je fysieke (en dus emotionele) stress vrijkomt, begint je lichaam soepeler en energieker te voelen. 

Duur: 30, 60 of 90 minuten.

Deep Relaxation Massage

Ben je op zoek naar diepe ontspanning van je lichaam en geest? Voel je weer herboren na deze massage waarbij diepe ontspanning optreedt. Deze lichaamsmassage, waarbij verschillende massagetechnieken gecombineerd worden, kalmeert de spieren, verwijdert spanningsknopen en geeft diepe ontspanning. De massage stimuleert de bloedsomloop en het afvoeren van afvalstoffen. Het is een full body massage op de tafel waarbij tevens olie wordt gebruikt die je helpt om beter te ontspannen.

Duur: 60 of 90 minuten.

Sport Massage

Deze massage is perfect voor mensen die last hebben van chronische spierkrampen in de rug, nek en schouders. Sportmassage helpt blessures te voorkomen door je voor te bereiden op een intensieve training. Of het kan worden gedaan om je te helpen ontspannen na een training door diepe spierspanning en pijn te verminderen. Simpel gezegd, het helpt de hersteltijd tussen trainingen te verkorten en spierflexibiliteit te behouden.

Duur: 30, 60 of 90 minuten.

 


Buikmassage

Chi Nei Tsang Buikmassage – ook wel orgaan massage genoemd – combineert Thaise & Chinese massage technieken. Het werkt diep in op de organen van het buikgebied waar blokkades ontstaan door stress, emoties, hormoonschommelingen en overprikkeling. Tijdens een Chi Nei Tsang behandeling worden de buikorganen gemasseerd en de corresponderende orgaanpunten die op de navelring liggen geopend. De darmen, maag, milt, pancreas, lever, galblaas, hart, longen, nieren, voortplantingsorganen, middenrif, plexus en psoasspier worden behandeld en het lymfestelsel en bloedcirculatie gebalanceerd. 

Duur: 60 of 90 minuten.

Zwangerschapsmassage

Tijdens je zwangerschap verandert je lichaam. Je spieren en gewrichten worden losser om ruimte te maken voor je baby en je lichaam voor te bereiden op de bevalling. Hierdoor kun je last krijgen van rug-, nek- en bekkenklachten. Een zwangerschapsmassage helpt je te ontspannen en je lichamelijke klachten te verminderen. Massage verbetert bovendien de doorbloeding en het lymfevatenstelsel. Daardoor wordt de placenta beter doorbloed en komen meer zuurstof en voedingsstoffen bij je baby terecht en wordt de afvoer afvalproducten bevorderd. Deze massage wordt gegeven tussen de 12e en 38e week van de zwangerschap. 

Duur: 60 of 90 minuten.

 

Postnatale Massage

De fase na je bevalling is bij uitstek een fase om goed voor jezelf te zorgen. Alleen als je allereerst goed voor jezelf zorgt, kan je er ook voor je kindje(s) zijn en de zorg voor hen dragen. Tijdens de bevalling heeft je lichaam een topprestatie geleverd en dus is in de postnatale fase herstel en ontspanning heel hard nodig. Kortom, een postnatale massage helpt je om te ontspannen en je herstelproces te ondersteunen. Tegelijkertijd heb je even tijd en ruimte voor jezelf en hoef je even niet te zorgen, maar mag je voor je laten zorgen!

Duur: 60 of 90 minuten.

 

 

 

 


Detox Massage

Onze Detox massage helpt het lichaam te zuiveren van afvalstoffen en zorgt ervoor dat het zelfreinigende systeem van je lichaam weer goed op gang komt.  Je wordt gemasseerd langs je meridianen naar je lymfeklieren toe, die in je hals en oksels zitten. Dit bevordert de zuiveringsprocessen in je lichaam. Na afloop van de massage raden we je aan om een lekker kopje detox thee te drinken in onze lounge. Deze thee zorgt dat alle gif- en afvalstoffen die tijdens de massage zijn vrijgekomen snel je lichaam weer kunnen verlaten.

Duur: 60 of 90 minuten.

Kids Massage

De kindermassage is speciaal ontwikkeld voor kinderen tussen de 5 en 16 jaar oud. Net als volwassenen hebben kinderen te maken met stress in hun leven. Bijvoorbeeld vanwege een volledige agenda, veel huiswerk en spanning die te maken hebben met testen op school. Om nog maar te zwijgen van de sociale stress waaraan kinderen tegenwoordig kunnen worden blootgesteld. De kindermassage wordt op een ontspannen manier gegeven, met respect voor aandachtspunten in hun lichaam. Deze specifieke punten worden tijdens de massage met zorg behandeld, terwijl uw zoon of dochter volledig ontspannen wordt. Voor kinderen tot 12 jaar adviseren wij dat een ouder aanwezig is tijdens de massage om het kind op zijn gemak te stellen.

Duur: 30 minuten.

Massage Kortingskaart

Dit is de perfecte kaart voor iedereen die zichzelf op een regelmatige basis wil laten masseren tegen een gereduceerde prijs. Geniet van 5 of 10 massage. Afhankelijk van het type kaart zijn ze 6 tot 12 maanden geldig na aankoop. 

 

5 x massage 60 min voor 325 euro

5 x massage 90 min voor 425 euro

(6 maanden geldig na aankoop)

 

10 x massage 60 min voor 650 euro

10 x massage 90 min voor 800 euro

(1 jaar geldig na aankoop)