christina

Voor zolang ik mij kan herinneren ben ik bezig geweest met de ‘zin van het leven’. Ik heb altijd geweten en gevoeld dat er meer is. Daarin heeft mijn fijngevoeligheid ook een grote rol gespeeld. Ik heb mijn antwoorden altijd gezocht in het spirituele en daarmee veel in mijn geest gezeten, maar ik ben er inmiddels achter wat voor een belangrijke rol het lichaam daar ook in speelt.

Van jongs af aan heb ik heel veel intensieve conditionele sportlessen gevolgd, maar merkte toch dat ik iets miste. Ja, ik kon mijn energie er goed in kwijt en kreeg er ook energie van, maar mijn lichaam kwam er niet per se van tot rust. Sinds een half jaar ben ik begonnen met HSP-yoga. Wat een wereld van verschil! Door de combinatie van beiden ervaar ik nu zoveel meer balans en compleetheid in mezelf.

Ik geloof erin dat het pas echt lukt je volste potentie te leven als je geest (het spirituele) en lichaam (het aardse) beiden in je hart kunt integreren en vandaaruit weet te leven. Sinds ik dat steeds bewuster doe, ervaar ik bijzondere synchroniciteiten en zijn er prachtige dingen en mensen op mijn pad gekomen. Zo ook de vacature voor Studio coördinator bij Yogaschool Noord, de timing kon niet beter! Ik ben erg dankbaar dat ik deel uit mag maken van zo’n fijn team en mooie school.