CHRISTINA

Na mijn studie aan de balletacademie heb ik veel in het buitenland gewerkt als danseres. Lang geleden ben ik begonnen met lesgeven aan kinderen en volwassenen in sport en dans. Tijdens mijn carrière als danseres kwam ik in de ban van Yoga. Vele jaren later ervaar ik wekelijks wat yoga voor mensen kan doen en dit gun ik iedereen.

Yoga geeft veel handvatten voor een gebalanceerd leven, want soms hebben we extra steun nodig om gebeurtenissen uit het verleden of situaties in het heden te kunnen verwerken. Ik ben graag onderdeel van jouw pad naar balans. Buiten de yogalessen die ik geef run ik een gezin en ben ik ontspanningsmasseuse en Reiki therapeut. Vorig jaar heb ik een studie life-coach afgerond. Ik interesseer me voor Chakra therapie, psychologie, Zen interieur styling, Feng-Shui ,Tai-chi en gezonde voeding. Recent heb ik 2 retraites gevolgd in Vipassana meditatie. Deze mooie nuchtere meditatietechniek deel ik graag aan het begin van de les met alle yogini's. Voor mij staat persoonlijke aandacht centraal in de lessen. Ik zal je uitdagen om goed naar jezelf en je lichaam te luisteren.

Ik geef les in Postnatale Yoga en baby massage, Slow-flow, Strong-Flow, Chakra yoga, Flow en Yin yoga.

Mijn eigen practice yoga pad is op dit moment een combinatie van Hatha, Yin Yoga en Bikram.

De leraren en personen die mij inspireren zijn: Mijn zoon Julien, man Aart, stiefdochters Nadine en Anouk en mijn lieve vrienden. mr. S.N Goenka Vipassana meditatie. Daarbij laat ik me inspireren door alles wat me raakt en blij maakt.

Nee hóór voor mij geen yoga. Ik ben totaal niet lenig, dus yoga is niets voor mij.

(Dit hoor ik vaak) Yoga gaat niet om lenigheid. Yoga is voor iedereen.

Samen met jou wil ik elke les gaan kijken waar jij je comfortabel bij voelt.

Yoga is ook, je grenzen kennen en aangeven.

 

< Terug