Stap in je kracht! Cursus zelfverdediging voor vrouwen

Stap in je kracht en omarm je zelfverzekerdheid met onze exclusieve 8-weekse Zelfverdedigingscursus. Elke donderdag, geleid door onze uiterst ervaren docent Manolo. Dit is geen gewone cursus; dit is een reis naar empowerment, zelfbewustzijn en krachtige vaardigheden.

 

Wat ga je leren?

Ontdek krachtige zelfverdedigingstechnieken die doeltreffend en intuïtief zijn, geschikt voor elke situatie. Manolo deelt zijn uitgebreide ervaring om jouw vaardigheden in zelfverdediging te verbeteren.

Leer vertrouwen op je intuïtie en vergroot je bewustzijn van je omgeving. Ontwikkel zelfvertrouwen en innerlijke kracht om vastberaden door het leven te gaan. Versterk niet alleen je fysieke kracht, maar ook je mentale weerbaarheid. Bouw een veerkrachtige geest op die je helpt elke uitdaging met vastberadenheid aan te gaan.

 

Voordelen van de cursus:

  • Ontdek een nieuw level van zelfvertrouwen terwijl je jouw innerlijke kracht aanspreekt en leert hoe je jezelf kunt verdedigen in verschillende scenario's.
  • Sluit je aan bij een ondersteunende groep van vrouwen die streven naar empowerment en zelfverdediging.
  • Samen groeien we sterker.
  • De geleerde vaardigheden zijn niet alleen voor nu, maar voor het leven. 
  • Claim je plek in deze reis van kracht en zelfverdediging!  De wereld wacht op de krachtige vrouw die je bent!

Over de Docent:

Manolo, onze bedreven en zeer ervaren docent, brengt niet alleen diepgaande kennis van zelfverdedigingstechnieken, maar ook een toewijding aan het begeleiden van vrouwen op hun reis naar empowerment. Met zijn passie en expertise creëert hij een veilige, ondersteunende omgeving voor jou om in je kracht te gaan staan.

Informatie & Aanmelden


Annulering deelname Workshop

We doen niet aan restituties, wel kun je je plek aan iemand anders doorgeven in je omgeving. Geef ons dan de naam, achternaam en emailadres van diegene door. Voor verdere vragen kun je mailen naar info@yogaschoolnoord.nl.