SINA KADEN - YOGADOCENT & FYSIOTHERAPEUT  -  Co-founder YOGASCHOOL NOORD

Mijn passies voor bewegen, dans en psychologie brachten mij al op jonge leeftijd in contact met yoga. Yoga is sinds 10 jaar een essentieel deel van mijn leven en betekent voor mij vrijheid,   zelf-ontwikkeling, aanwezigheid met wat er is en constante verandering. 

Ik heb verschillende yoga-opleidingen en bijscholingen gevolgd, en ben geïnspireerd door de tantrische path van vrijheid vanuit binnen. In mijn lessen nodig ik je daarom ook uit om vanuit veiligheid, je eigen bewegingen en vertrouwen in je lichaam te vinden. Daardoor zijn mijn lessen vol afwisseling en variatie, waarbij de nadruk ligt op speelse & creatieve flows, mindfulness en de adem om de aanwezigheid in het hier en nu te verdiepen. 

Na mijn yoga leraar opleiding studeerde ik fysiotherapie en later volgde ik een 500 uur durende Yoga Therapie Opleiding bij Agama Yoga in Thailand.  Daardoor ontwikkelde ik een diep inzicht voor een gezonde houding en functionele anatomie. Ik leerde het lichaam als geheel te zien. Op basis van mijn achtergrond zijn mijn lessen veilig en gezond en met vragen kan je altijd bij mij terecht. 

Sinds meerdere jaren geef ik lessen voor beginners, gevorderden en mensen met rugklachten. Daarnaast geef ik les in anatomie en fysiologie voor verschillende yogadocenten-opleidingen en yoga binnen de fysiotherapie opleiding. en weet enthousiast de oude yoga traditie met de moderne wetenschap te verbinden.