Breathwork & microdose

In deze workshop laat Anton je kennismaken met de kracht van ademwerk in combinatie met microdosing. Twee krachten die samen mogen smelten om jou te helpen met het loslaten van stress en emoties die je niet meer dienen, het verkrijgen van nieuwe inzichten en het brengen van rust in je geest & lichaam.  

 

De werking van de micro dosering truffels is op een diep niveau en gaat je op zachte en subtiele manier begeleiden bij het fysieke, mentale en emotionele proces dat het ademwerk in gang zet. Bij microdosing ervaar je geen klassieke psychedelische trip, noch visuele verstoringen, maar neem je alleen subtiele effecten waar.

 

De subtiele effecten van microdosing kunnen zijn:

  • Meer energie
  • Meer creativiteit
  • Helderder denken
  • Verhoogd probleemoplossend vermogen
  • Verhoogde focus
  • Verhoogd bewustzijn
  • Positieve stemming
  • Emotionele band met mensen om je heen
  • Meer aanwezig zijn

Met deze sessie hoop ik een vuurtje in jou te mogen ontwaken waarin je mag voelen en ervaren wat jouw eigen lichaam en plant medicijn voor jou kan doen. 

 

Contra-indicaties

Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven wordt afgeraden psychedelica te gebruiken.

Psychische stoornissen zoals borderline, schizofrenie, paranoia en psychosen zijn zeer sterke contra-indicaties.

Als je last hebt van een angststoornis wordt het afgeraden om te microdosen, omdat het de angst kan versterken.

Als je cardiovasculaire problemen hebt wordt microdosen afgeraden.

Als je medicijnen gebruikt zoals Tramadol, lithium, antidepressiva, antipsychotica en bloeddrukmedicatie wordt het ook afgeraden.

Heb je vragen over contra-indicaties? Neem dan contact met ons op via info@yogaschoolnoord.nl. 

Over Anton:

Mijn naam is Anton Nootenboom. Ik heb 10 jaar bij defensie gewerkt en daarmee op 3 uitzendingen naar Afghanistan geweest. Ik ben als eerste persoon ooit op blote voeten naar het base camp van Mount Everest gelopen en heb in 2021 een nieuw wereld record gezet: 3019 km op blote voeten dwars door Australië om aandacht te vragen voor de mentale gezondheid van de man. Om te laten zien dat het tonen van emoties niet alleen oké is, maar ook noodzakelijk. Dat het geen zwakte is, maar moedig. Om te laten zien dat jouw lichaam en geest veel sterker zijn dan dat jij jezelf doet geloven. Ademwerk is per toeval op mijn pad gekomen op een retreat in Australië en heeft meteen een vuur in mij aangewakkerd om dit onder de mensen te brengen die niet meer te doven is. 


Annulering deelname workshop

We doen niet aan doorschuiven of restituties van workshops, wel kun je je kaartje aan iemand anders doorgeven in je omgeving. Geef ons dan de naam, achternaam en e-mailadres van diegene door. Voor verdere vragen kun je mailen naar info@yogaschoolnoord.nl.