Sacred Cacao Ceremonie - Een reis diep in je hart

Maak kennis met een sacred cacao ceremonie.

Laat jezelf onderdompelen in de helende frequenties van de cacao spirit en verbind je met de kern van je Zijn.

 

Wat is een cacao ceremonie?

Een cacao ceremonie is een emotionele en zintuiglijke ervaring. Het nodigt je uit om contact te maken met je diepste wezen en de kern van je hart. Het ontgift je lichaam en je ziel en geeft je immuunsysteem een enorme boost.

Cacao is een zacht maar toch krachtig medicijn wat je de mogelijkheid geeft om je hart te openen en healing te vinden op verschillende niveaus. De actieve ingrediënten van Cacao werken sterk op het hart chakra, brengen ons terug naar een natuurlijke staat van voelen, uit het hoofd, en verbindt ons intuïtief met moeder aarde. 

Door de euforie-inducerende bestanddelen kunnen emoties loskomen en weer gaan stromen. Je kan een hoge mate van blijdschap voelen en een verhoogde gevoeligheid van de zintuigen. Rauwe cacao bevat een sterke dosis mineralen en voedingsstoffen die helpen het lichaam te helen, de nieren en lever te ontgiften, stress te verminderen en versterkt op natuurlijke wijze de afgifte van gelukshormonen. 

Cacao wordt in Midden en Zuid Amerika al sinds mensenheugenis beschouwt als een heilige plant met krachtige helende eigenschappen. En wordt daar ook wel het ‘elixer van de goden’ genoemd. Een inheemse mythe stelt dat wanneer de aarde en haar bevolking uit balans is, de ‘sacred cacao’ uit het regenwoud komt om de harten van mensen te openen en deze planeet terug te brengen naar een staat van harmonie en balans. Deze tijd is nu! 

De cacao die bij deze ceremonie gebruikt zal worden komt uit Peru en is rauwe cacao in de puurste vorm. Het is met zorg en liefde geteeld speciaal voor ceremonies. De elixer is volkomen veilig en heeft geen hallucinogeen effect. 

Inhoud van de workshop

De ceremonie is een uitnodiging om terug te komen naar je essentie. Om JA te zeggen tegen het leven in haar totaliteit en facetten van onszelf te herontdekken die we vergeten waren. 

We zullen de cacao drinken en aan een reis beginnen waarbij we gebruik maken van de kracht van intentie, de elementen, de chakra’s en dans. Op een liefdevolle manier word je door een reeks oefeningen geleid waarbij je, binnen de geborgenheid van gemeenschap, weer in staat gesteld word je eigen reflectie te zien. Verliefd te worden op jezelf. En op een diep niveau een verbinding aan te gaan met alles wat is.

Follow your BLISS!

Geef je over aan de ‘sacred cacao’ en...

  • Laat je creativiteit weer stromen
  • Laat gestagneerde energieën in lichaam en geest los
  • Ervaar dat alles wat je zoekt – LIEFDE, VREUGDE, VRIJHEID, VREDE, WAARHEID - al binnen in is
  • The time has come to wake up! Niet alleen voor onszelf maar voor de gehele mensheid. Laten we de verandering zijn die we in de wereld willen zien!

 

Voor wie

Voor iedereen die verlangt naar een diepgaande verbinding met zichzelf, gemeenschap, moeder aarde en 'all that is'! 

Prijs: €39

Taal: Nederlands 

Locatie: Plotterstraat 24, 1033RX Amsterdam

Praktische info: 

 

COVID19

Due to COVID19 regulations, only 16 spots will be available. Participation to this workshop is possible if you meet the RIVM regulations as mentioned on our website. Participation is at own risk and responsibility.

We will be working with colored strings throughout the workshop.

Red meaning: I will keep 1,5 m distance.

Orange: I will decide per assignment.

Green: I am approachable, of course with consent.

If you wish, feel free to bring your own cloves & facemask. The room will be well ventilated.

 

Om de cacao zo goed mogelijk haar werking te laten doen, is het beter een dag van te voren geen alcohol te drinken en matig tot geen vleesproducten te eten. Drink een paar uur voor de ceremonie geen cafeïne en eet licht.   

Docent: Lotte

Lotte heeft een gegronde achtergrond in yoga, boeddhisme, non-dualiteit, dans en tantra. Voor haar zijn al deze paden een middel om te onderzoeken wie of wat we werkelijk zijn. Het is haar passie om mensen weer in aanraking te brengen met hun ‘ware zelf’. En de ruimte te bieden om de vrijheid en liefde te ervaren, die we werkelijk zijn.