Tamara Schvitz - Zwangerschapsyoga

Toen ik drie jaar geleden voor het eerst zelf zwanger werd, veranderde er veel voor mij. Ik deed toen al lange tijd aan Kundalini Yoga en van daaruit begaf ik me op een pad van bewuste zwangerschap. Ik volgde de opleiding The Mother's Journey tot Zwangerschapsyogadocent en Postnatal Doula en raakte diep geïnspireerd om op dit pad verder te gaan. 

Ik heb grote fascinatie voor het begin van het leven en vind het spannend om te onderzoeken wat de meest veilige en liefdevolle omstandigheden zijn waarin een kind verwelkomt kan worden.

Ook de reis van de moeder vind ik heel bijzonder. De zwangerschap is zowel lichamelijk als emotioneel en spiritueel een groeiproces. Moeder en kind vormen een prachtige eenheid. De baby leert via de moeder al in de buik veel waardevols over het leven en de baby zelf brengt vaak ook diepgaande levenslessen met zich mee.

In mijn lessen besteed ik naast de veranderingen in het zwangere lichaam en het voorbereiden op de bevalling veel aandacht aan het tot jezelf komen en aan het in contact komen met je lichaam, je adem en je gevoel. Die verbinding met jezelf is een mooie plek van waaruit je de blessings en uitdagingen van het moederschap tegemoet kan zien.

 

Lessen:

Zaterdag: 11.00 Zwangerschapsyoga

 

< Terug