sunyoung

Sunyoung Glebbeek, is traditioneel Hatha Yoga docent en kunstenaar afgestudeerd aan de Gerrit Rietveld Academie. Op haar naam staat een indrukwekkende lijst van veel projecten en activiteiten. Haar kunstzinnige projecten, sculpturen, visuele uitingen, krijgen nog meer inhoud door de yoga intenties hieraan mee te geven. Haar yogalessen worden verrijkt met haar creatieve en kunstzinnige talenten die het hart aanraken.

Sunyoung houdt van reizen en het verbinden van de Aziatische wereld en Nederland, zoals zij Kunst en Yoga verbindt. Observaties en visualisaties. “Waar in de kunst het doek of de film het medium is, is het in de yoga het lichaam.” Verandering ontstaat als je met behulp van yoga een reis naar binnen kunt maken waardoor de ruimte ontstaat om jezelf en de wereld buiten je met nieuwe blik te ontvangen.

Lessen bij deze inhoudelijke en professionele docente dagen je uit om net even dieper in een houding te gaan en om asana’s aan te nemen waarvan je niet wist dat je het kon. De lessen zijn pittig maar kunnen op je eigen niveau gevolgd worden. Na een aantal maanden zul je merken dat je soepeler wordt in je lichaam en in je geest. Voor wie van mantra’s houdt is dit ook een fijne docente want met haar harmonium, die ze af en toe meeneemt, laat ze je kennismaken met de klanken van India.