LOTTE

Altijd al heb heb ik me bezig gehouden met de vraag ‘Wat is nou eigenlijk realiteit’? ‘Wie ben ik in de essentie’? Intuïtief heeft me dit op jonge leeftijd al naar Azië geleid.

Toen ik daar met yoga in aanraking kwam, bleek dit direct van onschatbare waarde. Voor het eerst vond ik daar antwoorden op mijn vraagstukken. Niet alleen op conceptueel niveau. Maar met name ook door de ervaring zelf. Het voelde als een thuiskomen van mijn ziel. Ik was direct verkocht.

Sindsdien heb ik mijn leven hier meer en meer op toegespitst. In eerste instantie middels een verdieping van asana ‘s en yoga filosofie. Maar later ook door het Boeddhisme, non-dualiteit en Tantra grondig te

bestuderen.

Voor mij zijn al deze paden een middel om te onderzoeken wie of wat we werkelijk zijn. En inmiddels heeft me dat op een punt gebracht dat ik een diep hartsverlangen heb, om de giften die mij in dit leven

gegeven zijn, aan de wereld terug te kunnen geven. De intentie dat iedereen het recht heeft zijn hoogste potentie te kennen en zich vrij te voelen, drijft mij.

In mijn lessen probeer ik mijn studenten dan ook aan te moedigen een weg van zelfonderzoek in te slaan. Waarbij het bewustzijn zelve en een totale openheid en waardering voor wat is, centraal staan.

Ga je mee op reis?

 

< Terug