Jamilla

Liefde voor gezondheid vanuit een holistisch perspectief is wat mij beweegt. Na mijn studie op de Kunstacademie ben ik in de Sport en gezondheidsbrache gaan werken. Ik begeleidde mensen op het gebied van sport en gaf hierin diverse lessen. Mijn yogapractice is 5 jaar geleden begonnen in een Yin yoga les omdat ik zoekende was naar een manier om bewust te ontspannen vanwege stress en blessures.

Yin Yoga is onzettend helend voor mij geweest. Voor het eerst mocht ik mijn emoties gewoon voelen en kon ik echt arriveren in mijn lichaam. Ik leerde om in fysiek, mentaal en emotioneel ongemak - juist daarin los te laten. Mijn lichaam reageerde goed en mijn blessures herstelden, mijn gedachtes werden minder aanwezig en ik werd emotioneel veel gebalanceerder. Ik kreeg contact met mijn binnenwereld en leerde hier voor te zorgen. Zo werd de buitenwereld ook een stuk aangenamer. 

Sindsdien is yoga - yang en yin een groot deel uit van mijn leven geworden. Zelf ben ik opgeleid bij de YogaGarden door Anat Geiger en Marcel van de Vis Heil. Voor mij is Yoga een levenshouding. 

In de Yoga les oefenen we een bewuste, open en liefdevolle houding te ontwikkelen die ons in het leven van pas komt. Door bewust onze innerlijke processen te vertragen ervaren we meer inzicht en bewustwording. Om zo ook het zelf-helende vermogen van het lichaam te versterken en activeren. Het ontwikkelen van zachtheid, compassie en flexibiliteit in ons. Daar ligt de grootste rijkdom en de sleutel tot verandering.  

  

< Terug