ELSKE

In mijn lessen neem ik je graag mee op reis naar diepere lagen van je bewustzijn, met je ademhaling als kompas. Alle niveaus zijn welkom. Het gaat er niet om hoe lenig je bent,  of hoe perfect je een houding uitoefent, je wordt juist uitgenodigd om je aandacht naar binnen te keren en stil te staan bij dat wat je voelt en tegenkomt. En dat is een eindeloos bewustwordingsproces.
Alle verandering begint bij bewustwording. Zo is dat wat je tijdens de oefeningen en houdingen tegenkomt eigenlijk een spiegel voor hoe jij in het leven staat en hoe je omgaat met wat er zich op je pad aandient.
Ik ben geschoold in zowel dynamische vinyasa (flow) yoga als meer verstilde yogastijlen zoals yin yoga en restorative yoga. Daarnaast ben ik opgeleid als meditatiedocent en is meditatie een belangrijk onderdeel in mijn leven en ook in mijn lessen.
Bij Yogaschool Noord geef ik naast yin/restorative ook yin/yang lessen. Deze laatste les combineert flow (yang) met verstilling (yin).
Naast mijn baan als yogadocent begeleid ik ook jong-volwassenen met een verstandelijke beperking op een textielwerkplaats en een biologische bakkerij en ben ik zangeres in een band.
In mijn leven ben ik altijd op zoek geweest naar waarachtigheid en integriteit. Yoga en meditatie hebben mij geholpen om dicht bij mezelf te leven.  Het leert me open, ontspannen en vol zelfvertrouwen in het leven te staan en dit geef ik ook graag aan mijn leerlingen mee in mijn lessen!