yoga MATTEN EN PROPSYogamat

Deze professionele en comfortabele yogamat (4.5 mm dik) biedt veel grip en stabiliteit en heeft een lange levensduur. De mat is geschikt voor alle yogavormen en kan gewassen worden in de wasmachine.

Toepassing: geschikt voor alle yogavormen

Materiaal: 100 % PVC

Maat: 183 x 60 x 0,45 cm

Vrij van ftalaten en andere giftige ingrediënten

Kosten: 45 euro incl. btwYogamat Schapenwol

Deze yogamat van hoogwaardige kwaliteit is uitstekend geschikt als warme en aangename mat voor rustige vormen van Yoga en meditatie. Ze biedt tijdens het oefenen een prettige en zachte ondergrond. Als je stil ligt of tijdens de (eind-) ontspanning zorgt de mat voor isolatie en warmte.

Yogamat schapenwol, van schapenwol met slipvaste natuurlatex ondergrond.

Toepassing: yoga, meditatie en therapeutische handelingen
Materiaal: Schapenwol
Maat: 200 x 75 x 1,5 cm
Kosten:  55 euro incl. btw


bolster

Bolster met binnen- en buitenhoes van 100% biologisch katoen, gevuld met natuurlijk boekweitkaf.

De bolster is ontworpen voor het ondersteunen van o.a. rug, nek, onderrug of knieholtes tijdens bepaalde yogahoudingen met een herstellende werking. Een bolster ondersteunt een diepere ontspanning.

Verstellen en bijvullen

Onze bolsters zijn gevuld met boekweitkaf. Dit zorgt voor een gelijkmatige verdeling en derhalve optimaal comfort. De vulling kan naar wens worden aangevuld of verminderd.

Afmeting: 60x16cm

Kleur: Olijfgroen

Kosten:  45 euro incl. btwyogaBlok

Dit stijlvolle yoga blok is gemaakt van natuurkurk en is daarmee 100% milieuvriendelijk. Voorkom blessures aan de rug en hals door je lichaam in evenwicht te houden met één of meerdere yoga blokken.

Natuurlijk materiaal - reukloos - afgeronde randen en hoeken voor gebruiksgemak - iets verend en toch stevig - licht in gewicht - antislip 

Afmeting:  23x12x7.5cm
Materiaal: Kurk
Kosten:  10 euro incl. btw


oogkussen

Kom helemaal tot rust met dit oogkussen. Bij yogabeoefening worden de kussentjes gebruikt omdat het helpt te ontspannen. Maar voor het slapengaan is het ook prettig. De oogmaskers zijn handgemaakt. Ze zijn gevuld met lijnzaad en geurige lavendelbloemetjes.

Kosten:  10 euro incl. btwYoga matten en props kan je afhalen bij Yogaschool Noord, Nachtegaalstraat 157 en Plotterstraat 24.