lisanne - YOGADOCENT

In 2014 heb ik mijn baan opgezegd en vertrok ik naar Nepal waar ik voor het eerst écht kennis maakte met yoga en meditatie. Daar heb ik mijn eerste Vipassana cursus gedaan en sindsdien is mijn leven langzaam veranderd… vragen als ‘wie ben ik?’ en ‘wat vind ‘ik’ eigenlijk belangrijk?’ kwamen steeds centraler te staan en Yoga werd onmisbaar in mijn leven. 

Na vele lessen, workshops en trainingen wilde ik mijn practice nog meer verdiepen en heb ik heb mijn 200hr teacher training gevolgd in India met als gevolg dat ik mijn passie voor Yoga ook met anderen kon gaan delen. Sinds ik terug ben in Nederland doe ik dat dan ook met heel veel liefde! 

 

Naast mijn lessen, ben ik ook 'One Day Retreats' begonnen. Tijdens een One Day Retreat wil ik mensen verbinden. Met zichzelf en met elkaar! Dit doen we door middel van Yoga, meditatie, sharing circles, workshops en nog veel meer. 

 

Want dat is wat Yoga voor mij is: Verbinding, met mezelf, met mijn lichaam en vanuit daar met alles om mij heen. Het heeft mijn leven een stuk bewuster gemaakt en nog steeds ervaar ik iedere keer weer de innerlijke kracht, vreugde en liefde die een yogales kan brengen.

Ik kan niet wachten om dit met jullie te delen!

 

Mijn lessen zijn creatief & actief maar met veel rust en aandacht om te voelen wat de houdingen met je doen. Eigenlijk een mix van verschillende stijlen, in een eigen jasje gegoten :) 

Ik geef sinds kort ook Aroma flow classes waarbij de Yoga les wordt verrijkt met pure Essentiele Olien. De combinatie van yoga en essentiële olie versterken elkaar en zorgen voor een nog groter effect en verdieping van jouw Yoga Practice! 

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten in de studio :)

 

< TERUG