JETTY HARDORFF - YOGADOCENT

Ik heb heel lang gedacht dat yoga niets voor mij was, totdat ik op een sportschool een keer een les meedeed. De combinatie van zowel geestelijke als lichamelijke ‘work-out’ sprak me enorm aan en al snel volgde ik bijna alle yogalessen die daar werden gegeven. Naast een krachig en lenig lichaam, kreeg mijn bewustzijn een enorme impuls en daarmee ook het idee dat ik dit aan anderen wilde gaan doorgeven.

Ik begon met een yoga-opleiding in de Roos, bij Peter Hin. Naast hatha yoga en critical alignment yoga, was er veel aandacht voor yogafilosofie. Na een jaar ben ik overgestapt naar Yogateacher van Johan Noorloos, Marcel van de Vis-Heil en Anat Geiger, de vinyasa flow yoga.

Naast de opleidingen heb ik heel veel verschillende yogalessen op verschillende locaties in Amsterdam gevolgd, zoals, ashtanga yoga, iyengar yoga, kundalini yoga, bikram yoga en yin yoga.

De basis van mijn lessen is de vinyasa flow yoga, waarbij de verschillende yogahoudingen achter elkaar worden uitgevoerd op basis van de ademhaling. Hierdoor ontstaat er een ‘flow van energie’. Hierbinnen varieer ik met verschillende yogastijlen en is er aandacht voor techniek van de yogahoudingen, verschillende soorten ademhaling , meditatie en (lichaams)bewustzijn.

 

< Terug