ESTHER VAN VOORST - YOGADOCENT -  EIGENAAR YOGASCHOOL NOORD

Yoga betekent voor mij thuiskomen in mezelf. Het helpt me om stil te staan, het leven bewust te ervaren, in het moment te zijn en te accepteren dat wat 'is'. Een life-changing journey. En niet alleen life-changing maar ook een oneindige reis, want tenslotte zijn we nooit uitgeleerd.

 

In de afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen, bijscholingen en trainingen gevolgd op het gebied van yoga, dans, adem, meditatie, tantra en vrije beweging. In mijn lessen combineer ik al deze facetten waardoor een creatieve en vrije flow ontstaat waarin ik mensen uitdaag om te bewegen vanuit vertrouwen, waarin ze leren luisteren naar hun 'inner teacher' waardoor een meditatieve flow ontstaat. 

 

Moeder zijn, de zwangerschap en alles daar omheen vind ik heel bijzonder. Daarom ben ik me ook gaan specialiseren in yoga voor vrouwen, yoga rondom de zwangerschap en de periode na de bevalling. Ik heb de afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen op het gebied van hormoonyoga, fertility yoga, zwangerschapsyoga, postnatale yoga, baby-yoga en zwangerschapsmassage, Daarnaast volg ik regelmatig bekkenspecialisatietrainingen. 

 

De yogafilosofie heb ik in mijn leven toegepast op een manier die voor mij werkt als ondernemende moeder van twee kids. Uren op een kussentje mediteren is niet haalbaar in mijn leven, maar mindful door het park fietsen wel. Yoga leert mij bewuster in het leven te staan en stil te staan bij het moment.

Ik hoop je in mijn lessen te inspireren om yoga in je dagelijks leven te integreren. Iedereen kan yoga beoefenen en er beter van worden. Om het geweldige effect te ervaren hoef je je echt niet als een krakeling op te vouwen of een jaar in stille toewijding door te brengen. Als je kunt ademen, kun je yoga beoefenen. Zo simpel is het.

 

 

< Terug