ELSKE STEEN - YOGADOCENT

In mijn lessen neem ik je graag mee op reis naar diepere lagen van je bewustzijn, ondersteund door een mooie soundtrack , met je ademhaling als kompas. Alle niveaus zijn welkom. Het gaat er niet om hoe lenig je bent, maar hoe je omgaat met de weerstand die je zal tegenkomen tijdens de yoga beoefening. Alle verandering begint bij bewustwording. Zo zal de yogales vol zitten met lessen die je ook in je eigen leven kunt toepassen.

Ik heb een Vinyasa yoga docentenopleiding afgerond bij Yogagarden en een Yin yoga docentenopleiding bij De Nieuwe Yogaschool en ben me momenteel verder aan het ontwikkelen in energetische vinyasa (Prana flow) in de stijl van Shiva Rea.

Naast mijn baan als yogadocent begeleid ik ook jong-volwassenen met een verstandelijke beperking op een textielwerkplaats en een biologische bakkerij.

In mijn creatieve leven (dansopleiding, mime opleiding en singer-songwriter) ben ik altijd op zoek geweest naar waarachtigheid en integriteit. Yoga en meditatie hebben mij geholpen om dicht bij mezelf te leven. Tien jaar geleden heb ik een 10-daagse Vipassana meditatie gedaan en ook heb ik een poosje op een ashram geleefd op Bali en me daar verdiept in yoga en meditatie. Door yoga leer ik me bewust te worden van vaste gewoontes en denkpatronen en deze vervolgens los te laten en me meer over te geven aan het leven. Het leert me open, ontspannen en vol zelfvertrouwen in het leven te staan en dit geef ik ook graag aan mijn leerlingen mee in mijn lessen!

 

 

< Terug