Team


Mijn passies voor bewegen, sport en psychologie brachten mij al op jonge leeftijd in contact met yoga. Door intensieve periodes van beoefenen ervoer ik het positieve effect dat yoga heeft op mijn lichaam , geest en spirit. Yoga is sinds 10 jaar een essentieel deel van mijn leven en helpt mij om mezelf verder te ontwikkelen, tot rust te komen en bewust in het hier en nu te leven. Door yoga leer ik met mijn mind, grenzen en beperkingen om te gaan en ze te accepteren.

Lees meer

Sinds 12 jaar ben ik in contact met diverse vormen van yoga en mindfulness. Mijn achtergrond ligt in de media en evenementen wereld. Ik heb ruim 6 jaar bij een evenementen-bureau gewerkt op een hectische en te gekke functie binnen een ‘work hard, play harder’ mentaliteit. In die 6 jaar werd ik ook moeder van twee lieve en energieke meiden. Yoga heeft mij geholpen balans te vinden tussen werk, gezin en sociale activiteiten.

Lees meer

Na het volgen van mijn eerste yogales ooit voelde ik zoveel rust, vrijheid en creativiteit dat ik wist dat er iets moois geraakt was. Sindsdien is mijn beoefening versterkt door het volgen van yoga-opleidingen en -reizen, vanwaar ik in het lesgeven rolde. In mijn lessen weef ik klassieke houdingen in een flow aan elkaar. Door beweging en ademhaling op elkaar af te stemmen kan er een concentratie ontstaan waarin gedachtes even pauzeren.  

Lees meer


Ik heb heel lang gedacht dat yoga niets voor mij was, totdat ik op een sportschool een keer een les meedeed. De combinatie van zowel geestelijke als lichamelijke ‘work-out’ sprak me enorm aan en al snel volgde ik bijna alle yogalessen die daar werden gegeven. Naast een krachig en lenig lichaam, kreeg mijn bewustzijn een enorme impuls en daarmee ook het idee dat ik dit aan anderen wilde gaan doorgeven.

 

Lees meer

Na enige tijd als healthcoach en diëtist gewerkt te hebben, ontstond de behoefte gehoor te geven aan mijn passie. Nu werk ik fulltime als yogadocent, in de vormen Kundalini Yoga, Yin Yoga, Hatha Restorative en Pilates. Mijn persoonlijke ontwikkelingspad liep via Yoga, Reiki, Vipassana retraites tot een 2 jarige cursuscyclus transformatie- en essentiële therapie, cranio-sacraal, classieke massage & thai yoga massage training en diëtetiek. 

Lees meer

In mijn lessen neem ik je graag mee op reis naar diepere lagen van je bewustzijn, ondersteund door een mooie soundtrack , met je ademhaling als kompas. Alle niveaus zijn welkom. Het gaat er niet om hoe lenig je bent, maar hoe je omgaat met de weerstand die je zal tegenkomen tijdens de yoga beoefening. Alle verandering begint bij bewustwording. Zo zal de yogales vol zitten met lessen die je ook in je eigen leven kunt toepassen.

Lees meer


Yoga is puur en simpel. Ademen en bewegen. En toch brengt het lichamelijk en geestelijk een heleboel teweeg. Daar ligt voor mij de grootste aantrekkingskracht en is de voornaamste reden dat ik elke dag yoga beoefen. Zowel op als naast de mat. Begonnen als (kinder) yogadocent in een tijd dat het nog onbekend en zeker niet trendy was. Van oorsprong ben ik Hatha en Anusara Yoga docent. En nu geef ik ook Yin Yoga.

 

Lees meer

Tijdens mijn carrière als danseres kwam ik in de ban van Yoga. Vele jaren later ervaar ik wekelijks wat yoga voor mensen kan doen en dit gun ik iedereen. Yoga geeft veel handvatten voor een gebalanceerd leven, want soms hebben we extra steun nodig om gebeurtenissen uit het verleden of situaties in het heden te kunnen verwerken. Ik ben graag onderdeel van jouw pad naar balans. Buiten de yogalessen die ik geef run ik een gezin en ben ik ontspanningsmasseuse en Reiki therapeut. 

Lees meer

Yin Yoga is onzettend helend voor mij geweest. Voor het eerst mocht ik mijn emoties gewoon voelen en kon ik echt arriveren in mijn lichaam. Ik leerde om in fysiek, mentaal en emotioneel ongemak - juist daarin los te laten. Mijn lichaam reageerde goed en mijn blessures herstelden, mijn gedachtes werden minder aanwezig en ik werd emotioneel veel gebalanceerder. Ik kreeg contact met mijn binnenwereld en leerde hier voor te zorgen. Zo werd de buitenwereld ook een stuk aangenamer.  

Lees meer


Het leven dieper willen leren kennen, het begrijpen, mezelf ontwikkelen, groeien en transformeren maar ook mezelf accepteren en ontspannen in de uitdagingen van het leven. Yoga helpt mij daarbij. Daarom haalde ik mijn Vinyasa yoga 300 hrs diploma bij DNYS 2 jaar geleden enben ik nu heel dankbaar om mijn kennis en passie te mogen delen. Het is fijn om zoveel mogelijk mensen de positieve effecten van yoga te laten ervaren. Met heel mijn hart, toewijding en persoonlijke begeleiding geef ik Vinyasa Yoga.

Lees meer

People often ask me what style of yoga I teach. The truth is over the years it has become a fusion of styles steeped in various disciplines, learnings and experiences that now combine and filter through me as I cherry pick what to offer you. I am not married to one method, teacher or philosophy, instead I look at my students and aim to offer them an experience that is meaningful, relevant and available both on and off the mat.At the heart of everything I do is the intention to bring you home to the heart of you.

Read more

As a 800-Hour certified Yoga teacher Sandra combines the principles of ancient philosophy with contemporary rigor and systematic practice.

Sandra's deep interest and passion for Vinyasa, Hatha and Prenatal Yoga, coupled with international experience in the field of dance, gives her an opportunity to approach Yoga philosophy with a sense of creativity and design private and group Yoga classes for Beginner, Intermediate and Advanced practicioners.

 Read more


Het was liefde op het eerste gezicht, toen ik in 2008 voor het eerst yoga deed op Ibiza. Voor mij was het weer thuiskomen in mijn lijf, na mijn nagenoeg bijna alleen maar mentale studie Psychologie. Yoga maakt mij blij en houdt me gezond. Door yoga kan ik veel meer liefde voelen en laten stromen, bij mezelf en bij anderen. Ik vind het mooi dat lichaam, geest en persoonlijke ontwikkeling samenvloeien in de yoga en ik voel me heel dankbaar dat ik mensen in dit proces mag begeleiden. 

Lees meer

 

As a musician I need a strong and healthy body to play my instrument, so I started Yoga to

improve my posture and become free from muscle tension. Already after a few classes, I

realized that I did not only get stronger and more flexible but I also started to become more

aware of my body and my breath. My mind became more quiet and I was able to find a place where I could connect with myself.

 

Lees meer


10 jaar geleden ontdekte ik Pilates, na de bevalling van mijn eerste kind. Ik had veel bekkenklachten, ik kon bijna niets meer. Om weer coördinatie over mijn spieren te krijgen en spierkracht op te bouwen, besloot ik op advies van een fysiotherapeut pilates te gaan doen. Bij pilates werk je veel aan je co-ördinatie, het opbouwen van meer stabiliteit maar ook aan je concentratie en ademhaling. Je doet oefeningen waardoor je een flexibelere wervelkolom krijgt en je hele lichaam traint: van je kruin tot aan je tenen. 

Lees meer

Mijn naam is Mairon Chang, werkzaam als vitaliteitscoach in de zorgsector. Mijn passie voor dans heeft mij in contact gebracht met pilates. Jaren geleden toen ik als amateurdanser door mijn rug ging, kon ik mij ruim een maand nauwelijks bewegen. De fysiotherapeut die mij destijds behandelde, raadde mij aan om pilateslessen te volgen voor een spoedig herstel. Ik volgde haar advies op en sindsdien is pilates een onderdeel van mijn leven geworden.

Lees meer

Na wat lichamelijke klachten ben ik yoga gaan beoefenen en uit ervaring kan ik zeggen dat yoga en meditatie mij zowel fysiek als mentaal sterker hebben gemaakt. In 2010 ben ik eerst met meditatie begonnen en later ben ik yoga gaan doen. Yoga, meditatie, gezond eten en rust zijn essentieel in deze drukke maatschappij.

Ik heb opleidingen bij Raja Yoga opleiding Amsterdam van Annemiek Latour gedaan en daarna de 200 hrs vinyasa en hatha teacher training bij Yogaminds in Amstelveen.  

Lees meer


Mijn specialisatie is het geven van Yoga Nidra en de combinatie van yoga en voeding. Het voeden van lichaam en geest via een holistische en persoonlijke benadering. De Nidra lessen sluit ik af met etherische oliën om je lichaam nog meer te ontspannen. De nadruk tijdens mijn lessen ligt op het loslaten van spanning en zachter en lief te zijn voor jezelf.

Lees meer

Mijn eerste vreugdevolle herinneringen gaan terug naar de momenten waar ik als klein meisje aan het spelen was in de natuur. Vol verwondering van de schoonheid en diversiteit van de natuur, voelde dat ik volledig mijzelf kon zijn. Veilig, vrij en vol vreugdevolle liefde. Nu breng ik als Natuurcoach en Yogadocent met liefde en aandacht mensen weer in contact met henzelf, door lichaam en geest met elkaar te verbinden. 

Lees meer


Hallo! Mijn naam is Lovely. Laten we even kennismaken... Yoga en meditatie, twee prachtige blessings in mijn leven. Toen ik op mijn 25e begon met het beoefenen van meditatie, zette dat mijn wereld compleet op zijn kop. Plotseling zag ik dat ik niet de persoon was die ik dacht dat ik was! Het was een verhaal! Het was niet echt. Ik begon mezelf af te vragen: 'Maar wie ben ik dan wel echt?' Het fascineerde mij. Hier begon mijn reis terug naar mezelf, terug naar huis. 

Lees meer

Internationally known as a dynamic and enthusiastic health and wellness coach, teacher and massage therapist. As a result of my Holistic Health and Wellbeing coaching, massage techniques, meditation and Ayurvedic lifestyle teachings, students report that they feel better, look better and live a more balanced life.  

 

Read more

Mijn achtergrond als Art Director heeft mij op creatief vlak veel voldoening gegeven maar voor de werkelijke zelfrealisatie werd ik in 2013 gegrepen door KY. Hierin vond ik, naast het fysieke aspect, ook de diepgang en tools voor verdere bewustwording. Mijn intuïtie is vergroot, mijn gezondheid verbetert en ik leef meer vanuit mijn gevoel dan vanuit mijn hoofd. Met KY, ook wel de yoga van het bewustzijn genoemd, bied ik oefeningen die helpen je bewust te worden van je fysieke, mentale en emotionele conditie en je tegelijkertijd positief beïnvloeden. 

Lees meer


Ik heb allerlei voedingsstijlen uitgeprobeerd: Raw food, fit for life, Ayurveda en Paleo. Ik heb uit alle stromingen het beste gehaald en daar en eigen mengeling van gemaakt. Ik geloof niet in diëten maar wel in anders eten. En ook dat ieder mens anders is in zijn of haar behoefte. Mijn passie: mensen motiveren voor een happy -healthy lifestyle op een niet al te ingewikkelde manier. Als ervaren en gediplomeerd orthomoleculair voedingtherapeute laat ik je graag de kracht van goede voeding ervaren.

Lees meer

Al op jonge leeftijd ging mijn interesse uit naar Oosterse wijsheid, filosofie en yoga. Het duurde echter tot aan mijn zwangerschap alvorens ik voor het eerst yoga beoefende. Na een flink aantal jaren in het bedrijfsleven was de tijd rijp voor iets nieuws. Het volgen van mijn hart en doen wat ik echt wilde.  Meteen wilde ik er ook helemaal voor gaan en heb me aangemeld voor de vierjarige opleiding bij de Yoga Academie Amsterdam. Afgelopen twee jaar heb ik de opleidingen hormoonyoga van Sylvia Mullaart-Bonn gevolgd en Yoga en Kanker bij Josette van Leeuwen. Dat bracht me tot wat ik het liefste doe, mensen die het hard nodig hebben iets bieden waar ze kracht en steun uit kunnen halen.  

Lees meer

Laura Jager werkt fulltime als onderzoeker en houdt zich daarnaast graag bezig met meditatie. Het is voor haar een manier om rust te vinden en bij haarzelf te komen. Mediteren relativeert bovendien doordat je met wat meer afstand naar je gevoelens en gedachtes leert kijken. Alleen de tijd en de rust vinden om te mediteren kan nogal eens een uitdaging zijn. Samen mediteren werkt vaak beter en prettiger. Vandaar dat de Stadsverlichting Laura zo aanspreekt. Als nieuwe bewoner in Amsterdam Noord, vindt ze het heel mooi om dat nu ook op de Yogaschool Noord te kunnen doen.


Ik begon in 2009 met yoga als een vorm van oefening om van mijn rugpijn af te komen. En dat werkte geweldig: ik werd sterker, flexibeler en werd ook steeds beter in het luisteren naar mijn eigen lichaam. Daardoor was ik snel van mijn rugklachten af. Maar er kwam een hele grote bonus bij: ik merkte dat ik rustiger werd in m'n hoofd, beter om kon gaan met stress, meer zelfvertrouwen kreeg en mentaal evenwichtiger werd.

Lees meer

 

Toen ik drie jaar geleden voor het eerst zelf zwanger werd, veranderde er veel voor mij. Ik deed toen al lange tijd aan Kundalini Yoga en van daaruit begaf ik me op een pad van bewuste zwangerschap. Ik volgde de opleiding The Mother's Journey tot Zwangerschapsyogadocent en Postnatal Doula en raakte diep geïnspireerd om op dit pad verder te gaan. Ik heb grote fascinatie voor het begin van het leven en vind het spannend om te onderzoeken wat de meest veilige en liefdevolle omstandigheden zijn waarin een kind verwelkomt kan worden.

Lees meer

Ik ben Sharda, moeder van Rajan en ik woon met mijn gezin met veel plezier in Noord.

Met veel liefde werk ik met zwangeren, omdat ik graag wil bijdragen aan een liefdevolle,

positieve omgeving voor deze groep. Dat doe ik met mijn eigen cursus Mindful Zwanger &

Bevallen, waarin ook hypnobirthing en zwangerschapsyoga aan bod komen. In

Yogaschool Noord geef ik zwangerschapsyoga volgens de filosofie van BirthLight.

Lees meer


Mijn naam is Sander. Sinds jonge leeftijd ben ik al zoekende naar de grote vraag ‘wie ben ik’. Het was pas toen ik jaren ging reizen dat het duidelijk voor me begon te worden. Ik heb veel verschillende mensen maar vooral culturen en (religieuze) rituelen leren kennen.

Lees meer

Ik ben afgestudeerd als shiatsu therapeut aan de School voor Iokai Shiatsutherapeuten in 2010 en als Vijnana yoga docent in 2005 in Amsterdam.

Lees meer

Yoga heeft mij getransformeerd in een veel gezonder, sterker en gelukkiger mens, zowel fysiek als emotioneel. Het beoefenen van yoga zorgt ervoor dat ik me meer geaard, ontspannen en in harmonie voel ondanks het drukke leven dat ik leid.

Lees meer


In mijn lessen ligt veel nadruk op het ervaren van het zelf. Het fysieke lichaam voelen, ervaren wat er zich van binnen afspeelt, gedachtes, emoties, vanuit deze ervaring dichter bij jezelf komen. Verwacht in mijn lessen een combinatie van energie, enthousiasme en een dosis positiviteit

afgewisseld met rust, stilte en ontspanning.

Lees meer

In 2014 heb ik mijn baan opgezegd en vertrok ik naar Nepal waar ik voor het eerst écht kennis maakte met yoga en meditatie. Daar heb ik mijn eerste Vipassana cursus gedaan en sindsdien is mijn leven langzaam veranderd… vragen als ‘wie ben ik?’ en ‘wat vind ‘ik’ eigenlijk belangrijk?’ kwamen steeds centraler te staan en Yoga werd onmisbaar in mijn leven. 

Lees meer


In mijn drukke stadse leven was ik op zoek naar meer rust en een moment voor mezelf. Ik ontdekte de wereld van yoga en mindfulness en dat voelde als thuis komen. Mijn yogamat is mijn kleine eilandje waar ik af en toe heen ga om te ontsnappen.

Lees meer