Kundalini Yoga

Karakteristiek aan de Kundalini yogalessen zijn de afwisseling van dynamische fysieke oefeningen en meditatie.

 

Kenmerken

Kundalini yoga wordt ook wel de ‘yoga van het bewustzijn' genoemd, omdat het een zeer directe impact heeft op hoe je jezelf waarneemt, je leven en de wereld om je heen. Kundalini maakt je bewust bewust. Je voelt de werking direct!

 

Inhoud les

Iedere les heeft een unieke combinatie van verschillende onderdelen.  Er wordt gewerkt met dynamische oefeningen, ademhalingstechnieken, mantra's en krachtige meditaties. De uitgebalanceerde techniek heeft een weldadig effect op je lichaam: het ontgift, versterkt je zenuwstelsel, balanceert je hormoonstelsel en vermindert de effecten van stress.

Kundalini is de levensenergie die in je lichaam aanwezig is en door yoga-oefeningen wordt geactiveerd en geleid. Het is een helende energie die je in balans brengt en je bewustzijn verruimt. De veilige technieken werken direct in op het zenuwstelsel en de klieren, zodat je het effect al in de eerste les in je lichaam ervaart. Het geeft een weldadige rust, een vrolijke stemming en een energiek gevoel. Een natuurlijk antidepressivum, zonder bijwerkingen!

 

Geschikt voor

Voor iedereen zich verder wil verdiepen in yoga. Let op: beter niets als je zwanger bent.

 

< Terug

Misschien vind je deze lessen ook interessant