FYSIO/RUG YOGA

Speciaal voor mensen die meer bewustzijn voor houding, een sterke core en lichaamshouding willen ontdekken en ontwikkelen.

 

Kenmerken

Fysioyoga is hoofdzakelijk gericht op het verminderen van nek- en rugklachten door het verbeteren van de houding en het versterken van het lichaam.

 

Inhoud les

De Fysioyoga lessen bieden een intensieve training voor een betere rug en core stabiliteit. Er wordt gelet op: de balans tussen inspannen en ontspannen, kracht en flexibiliteit, een gezonde houding en het ontdekken van de bewegingsmogelijkheden van de rug. De lessen zijn preventief en herstel ondersteunend.

De lessen worden gegeven door Sina Kaden (gediplomeerde fysiotherapeut en yogadocent) en de nadruk ligt op gezond en veilig bewegen op maat om mobiliteit, stabiliteit en ontspanning te vergroten.

 

Speciaal geschikt voor

Mensen met lichte nek- en rugklachten, maar ook voor iedereen die preventief te werk wil gaan. Vooral ook aan te raden voor mensen met bureauwerk. Niet geschikt bij acute rugklachten.

Voor vragen neem contact op met Sina: 0620208404

 

Nieuw!!! 4 weekse Happy & Healthy Back course

Voor iedereen die nieuw is en wil starten met deze les, raden wij de 4-weekse happy & healthy back and neck course aan. Onder professionele begeleiding van fysiotherapeute en yoga(therapie)docent Sina Kaden leer je in 4 opbouwende lessen hoe je je houding kunt verbeteren met effectieve oefeningen om je core en rug te versterken en je spieren te ontspannen. Deze cursus vormt een goede basis om in te stromen in de wekelijkse fysio yogales. De cursus wordt een paar keer per jaar aangeboden.

Meer info vind je hier. 

. 

< Terug 

 


MISSCHIEN VIND JE DEZE LESSEN OOK INTERESSANT