BEGINNEN MET YOGA


Kom je voor het eerst yoga doen bij Yogaschool Noord? Welkom!

Voel je direct thuis en welkom in onze twee warme en sfeervolle yogastudio’s in Amsterdam Noord in de Vogelbuurt en op het NDSM terrein. Yogaschool Noord biedt persoonlijke yogalessen met aandacht voor iedereen en op elk niveau. 

Yoga is toegankelijk voor iedereen. Je hebt geen sportieve achtergrond nodig om met yoga te beginnen en je hoeft ook niet lenig of spiritueel te zijn. Begin vandaag nog met yoga en breng het beste in jezelf naar boven. Voel je geweldig!

 

Wil je weten welke les bij je past? Stuur ons een bericht en  dan nemen wij vervolgens contact met jou op voor persoonlijk advies!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

ONS ADVIES VOOR JOU!

HOE MOET IK STARTEN?

Introductie cursus

De Yoga Introductie Cursus is speciaal ontworpen om nieuwe studenten in vier sessies kennis te laten maken met ademhalings-, bewegings-, en ontspanningstechnieken. Leer de basishoudingen onder begeleiding en op een veilige manier. Verken de verschillende yogastijlen en vind een benadering die bij jou past. De cursus bestaat uit 4 sessies van 1,5 uur.

 

>> Lees meer en bekijk de data

WELKE LES PAST BIJ MIJ?

De yoga basics lessen zijn speciaal opgezet om studenten vertrouwd te maken met de basistechnieken van yoga. Maar ook voor mensen met oude blessures en voor diegene die zachter en rustiger met hun lijf willen omgaan. Gevorderde studenten kunnen deze les goed gebruiken voor het uitdiepen van meer innerlijke thema's en het versterken van technieken. Yoga basics lessen worden doorlopend aangeboden.

>> Lees meer