BEGINNEN MET YOGA


Kom je voor het eerst yoga doen bij Yogaschool Noord? Welkom!

Voel je direct thuis en welkom in onze warme en sfeervolle yogastudio in Amsterdam Noord. Yogaschool Noord biedt persoonlijke yogalessen met aandacht voor iedereen en op elk niveau. De twee yogazalen ademen een rustgevende en ontspannen sfeer en in de lounge kun je voor of na de les nog even lekker wegzinken in de comfortabele loungebanken met een warme kop thee en een boek. Het voelt echt als thuiskomen.

Yoga is toegankelijk voor iedereen. Je hebt geen sportieve achtergrond nodig om met yoga te beginnen en je hoeft ook niet lenig of spiritueel te zijn. 

 

Yoga werd niet uitgevonden maar ontdekt op dezelfde manier als water en vuur. Je kunt water niet ervaren tot je er een glas van drinkt. Hetzelfde geldt voor yoga. Je snapt het pas als je het doet.

Begin vandaag nog met yoga en breng het beste in jezelf naar boven. Voel je geweldig!

Hieronder vind je alle informatie en enkele speciale aanbiedingen om je snel op weg te helpen. Nog vragen? Stuur een email: info@yogaschoolnoord.nl

Introductie KAART

Introductie cursus

De Yoga Introductie Cursus is speciaal ontworpen om nieuwe studenten in vier sessies kennis te laten maken met ademhalings-, bewegings-, en ontspanningstechnieken. Leer de basishoudingen onder begeleiding en op een veilige manier. Verken de verschillende yogastijlen en vind een benadering die bij jou past. De cursus bestaat uit 4 sessies van 1,5 uur.

 

>> Lees meer en bekijk de data

Yoga Basics - level 1

De yoga basics lessen zijn speciaal opgezet om studenten vertrouwd te maken met de basistechnieken van yoga. Maar ook voor mensen met oude blessures en voor diegene die zachter en rustiger met hun lijf willen omgaan. Gevorderde studenten kunnen deze les goed gebruiken voor het uitdiepen van meer innerlijke thema's en het versterken van technieken. Yoga basics lessen worden doorlopend aangeboden.

>> Lees meer