Yogaschool Noord & Hoogtij presents: Yoga under the Stars


Exclusief Yoga Event Onder de Sterrenhemel

Bovenop een bijzonder gebouw in Amsterdam Noord bevindt zich aan het IJ, op grote hoogte een prachtige glazen kas genaamd HoogtIJ. Op deze locatie geven wij een exclusieve yoga workshop onder de Amsterdamse sterrenhemel. Annabel en Lovely nemen je mee op reis naar een diepe ontspanning voor lichaam en geest. We starten deze bijzondere avond met een ontspannen yin yogales, gericht op het loslaten van spieren en gedachten. De les vloeit langzaam over in het ontspanningsconcert, waarbij je luistert naar live muziek terwijl je comfortabel languit op een yogamat ligt in savasana, een ontspanningshouding. Annabel en Lovely zijn beide yogadocent en sing & songwriters en tijdens het concert brengen zij mantra’s en hun eigen songs ter gehore, afgewisseld met geleide meditatie en gedichten. Het is een ervaring die recht je hart in gaat, dankzij de stilte in de kas en de sterrenhemel boven je, waarin de muziek ontvangen wordt.

 

Na afloop is er alle gelegenheid om nog even na te praten onder het genot van warme appelsap met kaneel. Yoga ervaring heb je niet nodig voor het bijwonen van het savasanaconcert. Tip: doe kleding aan waarin je comfortabel op de grond kunt zitten en liggen en een warme trui en/of sjaal en warme sokken.

 

Docenten

Annabel is singer songwriter, yoga docente en beeldend kunstenares. Ze reist met haar muziek en kunst de wereld over.

Lovely Uhlenbeek is gitarist, singer-songwriter en yoga docente. Ze geeft gitaar -en yogales op verschillende locaties in Amsterdam, waaronder Yogaschool Noord. 

Informatie

Datum:  Zondag 3 december 

Tijd: 19.00 - 21.00 uur

Kosten: 29,00 Euro

Docenten: Annabel en Lovely

 

Locatie: HoogtIJ, Johan van Hasseltweg 39, 1021 Amsterdam