VROUWENWORKSHOP TERUG NAAR JE BRON MET YOGA & HAPTONOMIE

Heb jij ook behoefte aan weer wat dichter bij jezelf zijn, luisteren en voelen wat belangrijk voor jou is? Wat geeft jouw lichaam je aan, wat fluistert er…..

Yoga en Haptonomie (leer van je gevoelsbeleving en hoe jij met jezelf en anderen omgaat) vullen elkaar heel goed aan om weer terug te keren naar je bron. Melanie en Sina zijn geïnspireerd om zo dicht mogelijk bij hun eigen bron te leven en willen dit graag met je delen. Een dag vol ervaringsoefeningen, individueel en in tweetallen en misschien wel met de hele groep. 

Door de yogasessie kom je in contact met je eigen behoeftes en wensen en de haptonomische oefeningen laten je ervaren hoe dit in contact met anderen is.

Na deze dag heb je

-Meer ruimte in je lichaam en geest

-Heb je meer contact met je bron en weet je wat belangrijk voor jou is

-Ben je bewuster van de invloed die de omgeving op jou heeft

 

Docenten

Melanie Hulsegge is ervaren Haptotherapeut en heeft haar praktijk in Amsterdam Noord. Hiernaast geeft ze les aan de Nederlandse Haptonomie opleiding Synergos in Amersfoort. Het bijzondere van Haptonomie is, is dat je lichaam nooit liegt en het je altijd vertelt wat het je doet en of het goed voor je is. Ook al kan je dat soms even kwijt zijn, je kan er altijd naar terug. Mensen in dat stuk begeleiden raakt me altijd weer.

Sina Kaden is yogadocent & -therapeut en fysiotherapeut, en is co-founder van Yogaschool Noord. Haar yogalessen bieden een veilige plek om in contact te komen met je lichaam, je eigen behoeftes en waarheid. Ze geeft veel ruimte voor je eigen ervaring en waarneming om het vertrouwen in je lichaam en jezelf te kunnen ervaren. 

INFORMATIE

Lesdagen:   05 november

Tijd:             11.30 tot 15.30

Docent:       Melanie Hulsegge & Sina Kaden

Kosten:       55 Euro 

We werken in een kleine groep van maximum 12 personen in onze warme, gezellige yogazaal.

BELANGRIJK: Geen bevestiging ontvangen maar wel betaald? Stuur ons dan een e-mail. Dan kijken wij of je boeking goed is doorgekomen.