ouder en kind acro yoga workshop

AcroYoga Family richt zich op de verbinding tussen ouder en kind. Door samen te bewegen, spelen en mediteren, ontstaat er een hechte band waarbij plezier net zo belangrijk is als rust zoeken en zorgen voor elkaar.

In de verschillende Ouder & Kind workshops die Esther heeft ontwikkeld, gaan we strekken, masseren en leer je veilig vliegen! Zo creëren we op een speelse manier saamhorigheid en vertrouwen. Er zijn workshops voor kinderen van 4 tot 6 en voor kinderen van 7 tot 12 jaar.

Elke workshop heeft een ander thema, zoals: superhelden, knuffelen, dieren, chi, circus, monsters en water. Dit is echt superleuk om samen met je kind te doen! Schrijf je snel in want de plekken zijn beperkt. 

"Heel fijne workshop, Veel leuke oefeningen." 

"Creatieve oefeningen, super leuk om samen met mijn kind te doen. Mijn kind vond het heel leuk."

"Mijn kinderen waren enthousiast!"

Over Esther Hertog

Al vanaf 1997 geef ik met veel plezier les aan kinderen. Het was voor mij een natuurlijke ontwikkeling om, als een van de eersten in de wereld, AcroYoga workshops te creëren voor ouders en kinderen. Inmiddels ben ik samen met de wereldwijde AcroYoga-organisatie een programma aan het samenstellen om ook anderen op te leiden tot AcroYoga Family docent.  Meer info over Acro Yoga docent Esther Hertog >> 


 Prijzen

Prijs workshop kids 4-6: € 20 voor ouder + kind

Prijs workshop kids 7 -12 : € 25 ouder + kind 

€ 7 voor extra kind