Bewust in Amsterdam Noord

Open dag actie

Tijdens de open dag hebben we een bijzondere aanbieding: 1 maand onbeperkt yoga voor 35 euro. Deze actie is alleen geldig voor nieuwe leden en alleen af te sluiten tijdens de open dag.

Op 30 september 2018 wordt de 1ste editie van SAMEN NOORD gehouden. 

Een open dag waarbij bewuste plekken in Amsterdamse Noord hun deuren openen voor publiek met gratis workshops, yoga en treatments.

 

Samen Noord is een initiatief van Yoga Sol, Rumah Yoga, Noord Straalt en Yogaschool Noord. Door samen te werken willen we zoveel mogelijk Amsterdammers en Noordelingen bekend maken met inspirerende, bewuste en bijzondere plekken in Noord.

Op zondag 30 september organiseren we een gezamenlijke open dag, waarbij alle deelnemende bewuste organisaties in Noord gelijktijdig geopend zijn met een bijzonder programma met gratis workshops en behandelingen.

Yogaschool noord opent op 30 september haar deuren voor publiek met gratis lessen:

  

Programma

13:00 - 14.00 Yin yoga met hang drum - NU GRATIS AANMELDEN >

14.30 - 15.30  Pilates - NU GRATIS AANMELDEN >

16.00 - 17.00  Aroma Gentle Flow  - NU GRATIS AANMELDEN >

Wil je zeker zijn van een plekje? Meld je dan van te voren aan voor de les(sen)!

Sfeervolle yogaschool met persoonlijke aandacht

Yogaschool Noord staat bekend als een mooie en sfeervolle yogaschool met veel persoonlijke aandacht en ruimte voor groei. Je kunt er diverse stijlen yoga en pilates beoefenen, zoals: flow yoga (diverse niveaus), yin yoga, slow flow, ouder en kindyoga, kundalini yoga, zwangerschapsyoga, en mama & baby flow yoga en pilates level 1 en 2. Daarnaast biedt Yogaschool Noord ook therapeutische yoga zoals fysio yoga en een speciaal programma voor mensen met spannings-, stress- en burn-out klachten. Daarnaast organiseren we diverse activiteiten voor Noorderlingen met een minder grote portemonnee, waaronder: twee wekelijkse gratis yogalessen, een wekelijkse gratis stoelyogales, en een maandelijkse gratis meditatiebijeenkomst. Naast de lessen kun je bij Yogaschool Noord ook terecht voor diverse behandelingen zoals life-coaching, yogatherapie, shiatsu, massages, voedingsconsulten en reiki behandelingen.