Ligconcert - Dreamtime Soundhealing

Een Dreamtime Soundhealing is een ligconcert waarbij de aanwezigen worden meegenomen op een reis door klankvelden en sfeerdimensies, geleid door helende zang en intuitief spel op een breed scala aan akoestische instrumenten, zoals fluit, klankschalen, sansula, koshi’s, shrutibox, xylofoon, shaman-, ocean- en gongdrums en didgeridoo.

 

Gevoelsmatig afstemmend op het energieveld van de individuele toehoorders kiest Nana instrumenten, ritmes en klanken die een hogere harmonieuze resonantie creëren. Zo reis je langs verschillende delen in en buiten jezelf, waarbij lichaam en geest tijdelijk energetisch terugkeren naar de essentie. Het zorgt voor een diep rustgevende ontspanning, waarbij elke cel wordt gerevitaliseerd, en je weer kan landen in wie je werkelijk bent.

Nana Zoë

Als gediplomeerd muziektherapeut verzorg ik al jaren klankontspanning op yogascholen en alternatieve/spirituele festivals. Mijn specialisatie is het voortbrengen van klankvelden waarin lichaam en geest weer resoneren met haar natuurlijke unieke trilling, bevrijd van blokkaden en stress.


Frede Rik

Vier jaar geleden vond de didgeridoo mij. Binnen twee jaar trad ik met haar op op festivals in binnen- en buitenland, zowel op dansmuziek als in meditatieve setting. Sinds kort opende zich het pad voor meer ceremonieel, sjamanistisch en genezend spel. De didgeridoo zelf is de gids die ik volg. De didgeridoo is de brug naar bovenzinnelijke regionen. In trans geven de klanken precies wat de toehoorders op dat moment nodig hebben. Ik buig diep naar dit oerinstrument en het is mij elke keer een eer om haar ervaarbaar te maken voor wie wil luisteren en voelen


Fralalai

Fralalai (Francesca Lai) is een Italiaanse harpspeler en singer-songwriter gevestigd in Amsterdam.

Haar oorspronkelijke stijl "Keltisch-mediterraan” is doordrenkt met dromerige sferen van Keltische muziek, evenals met de emotionele intensiteit van mediterrane en Midden-Oosterse tonen.

Haar uitvoeringen leiden tot betoverde innerlijke reizen, waarmee je weer contact kunt maken met je emoties en met de natuur, en je ziel kunt vieren.