Beginner acro yoga workshop


Acro Yoga is een unieke combinatie van 3 traditionele disciplines en vindt zijn oorsprong in de spirituele beoefening van yoga, de hartverwarmende ontspanning van Thaise massage en de dynamische kracht van acrobatiek, op een speelse manier. Een les Acro Yoga betekent verbondenheid, vertrouwen en plezier.

 

In deze workshop starten we met een rustige opbouw met partner oefeningen en leer je hoe je iemand op handen en voeten kunt dragen. We gaan dieper in op de fundamenten van AcroYoga, de gouden regels en de basis houdingen. AcroYoga is speels en kan enorm uitdagend zijn, maar AcroYoga heeft ook een hele zachte en liefdevolle kant. Tijdens de workshop ligt de focus op het aanwezig zijn in het moment,  vertrouwen, communicatie, het accepteren van grenzen, maar vooral over plezier! Het door een ander gedragen worden is een onvergetelijke ervaring die doet denken aan vliegen!

Je zult al snel zien dat houdingen die er op foto’s onmogelijk uitzien, in het echt goed te doen zijn, voor beginners.

 

AcroYoga is een combinatie van Yoga, Thaise massage, en acrobatiek. Yoga-voor-twee, een massage in de lucht, of acrobatiek met een meditatieve inslag. De combinatie van deze disciplines maakt AcroYoga uniek en veelzijdig: Voor de beginners workshop heb je geen ervaring nodig, ook geen partner. Bereid je vooral voor op een leuke middag!


Datum:          21 november 2015

Tijd:              Zaterdag 13.00 - 16.00

Kosten:         €40,-  

Docent:         Esther Hertog