Yin & Zing - Leven in overgave en vertrouwen

In deze mooie workshop zinken we met yin yoga steeds dieper in ons lichaam. De zachte houdingen van yin yoga maakt dat wat aanwezig is voelbaar wordt in jou. Dit mag in overgave en vertrouwen ontvangen worden. Hierbij word je liefdevol begeleid door zachte aanraking waardoor je in veiligheid kunt zakken in jezelf.

Zingen is voelen, ontladen en vrij zijn. De stem heeft een helende en koesterende werking en geeft het gevoel van thuiskomen in jezelf. Yin & Zing brengt acceptatie op alles dat is, licht en donker, het bestaat beide in iedereen en het liefdevol omarmen ervan brengt ons naar de frequentie waar overgave en vertrouwen de leidende factor is.

 

Inhoud en opbouw

Het eerste deel van de workshop staat in het teken van yin yoga. Langzaam zinken we steeds dieper in de houdingen waarbij assisted yin, het zacht aanraken daarbij, helpt. De liggende of zittende yin houdingen worden langere tijd aangehouden om zo het diepergelegen bindweefsel, fascie, te stimuleren.

Mogelijke blokkades kunnen hierdoor opgelost worden, energie kan weer stromen.

Vanuit de yin houding zullen de stembanden in zachte stroom beginnen te klinken waarmee je de deur opent naar de energie in jezelf die ontladen en vrijgelaten wil worden. Leer jezelf te koesteren met jouw eigen stemtrilling. Voel wat overgave en vertrouwen op alles dat beweegt in jou brengt. Ervaar al jouw stemkleuren, de oerklank, de speelse klank, de mantra-klank, het komt allemaal aan bod onder begeleiding van verschillende divine instrumenten.

Tijdens de pauze is er ruimte om met elkaar te verbinden en te genieten van een kruidenthee die resoneert met het keelchakra en lekkere gezonde snacks zijn aanwezig.

Ervaar dat het leven weet wat het doet en dat alles perfect is afgestemd op jouw aardse reis, overgave en vertrouwen maakt vrij.

 

Wat leer je:

  • Yin & Zing leert jou te voelen en te zijn in het moment. Dat wat is liefdevol omarmen.
  • Je leert een gezonde stemtechniek eigen te maken en jezelf in alles dat jij bent te ontvangen in overgave en vertrouwen. Deze basisbedding in jezelf werkt door op het leven.

Docent

Vanessa

Vanessa Leon is Vocal Intuitive Coach. Met de stem als innerlijk heler kan je niet anders dan zingen bij haar. Zing je Vrij is de stemmethode die zijn ontwikkelt heeft en deelt in de vorm van 1 op 1 coachingstrajecten, zangworkshops, zang cirkels, zang trainingen en retraites. Wil je daar graag meer over weten? Neem dan een kijkje op haar website: www.vanessaleon.nl

 

Frederieke

Frederieke Calkoen heeft na jaren les te hebben gegeven op het Basisonderwijs zich omgeschoold tot oa yin yoga docent. Naast het lesgeven op Yogaschool Noord begeleidt ze ook individueel mensen die behoefte hebben om meer of weer te voelen, middels oa yin yoga, meditatie en het gesprek. Tijdens de individuele lessen hanteert ze ook zachte aanrakingen om zo dieper in de houding te zinken en om meer en meer met jezelf te verbinden. www.yinvoorjou.nl


Info & data

Voor wie: Voor iedereen die een ja voelt.

Taal: Nederlands

Kosten: €59

Locatie: Nachtegaalstraat 157, 1021 EZ Amsterdam Noord

Voor deze workshop is geen zang en yin ervaring nodig. Het gaat niet over 'mooi' zingen, het gaat over voelen en ervaren met jouw lichaam als anker en stem als helende tool.