Vrouwen circle - een avond voor vrouwen

Een vrouwencirkel is een plek om onder vrouwen te zijn. Een plek waar we partner, kinderen, huisdier, ouders en werk even opzij kunnen schuiven en onszelf – voor de verandering – eens op de voorgrond mogen zetten. Een plek waar we onze ervaringen en gevoelens, onze vragen en twijfels, maar ook onze wijsheid en talenten, onze passies, inzichten en ideeën mogen delen. Een plek waar we kunnen uitwisselen en waar we de grote en kleine wereld waarin we leven, kunnen invoelen, evalueren, relativeren, verbeteren.

Concreet is de cirkel een maandelijkse samenkomst van vrouwen van verschillende achtergronden, die elkaar niet per se kennen. We komen één keer per maand samen om onderwerpen aan te kaarten die ons bezighouden, oefeningen te doen om dichter bij onszelf, ons lichaam, gevoelens, intuïtie, passie, creativiteit, ideeën en dromen te komen. Dit alles in een sfeer van vertrouwen en echte aandacht.

De maandelijkse cirkel zal begeleid worden door Amanda Beugeling. Zij is trainer en yogadocent. In haar trainingen en workshops brengt Amanda professionele teams samen door middel van spel en persoonlijke reflectie, waarbij lichaamsbewustzijn een centrale rol inneemt. Ze waardeert vrouwengroepen in het bijzonder omdat daarin vaak een unieke, stimulerende en liefdevolle sfeer ontstaat.

 

Kosten: 15 euro