Verdiepingsweekend Reclaim your breath!


Een ademweekend vol adem betekent dat je nog dieper in jezelf duikt. Je opent je adem nog meer en daarmee ook de ongekende mogelijkheden voor je zelf op fysiek en emotioneel/mentaal gebied.

Tijdens het weekend leer je om de grenzen - and beyond - te onderzoeken van zowel je adempatroon als dat van je mind. Er zijn verdiepende oefeningen, yoga, meditatie en uiteraard veel adem!

We gaan aan de slag met onder andere de volgende vragen:

  • Wat is de relatie tussen mijn adempatroon en hoe ik in het leven sta? Hoe is de relatie tussen mijn ego en ware zelf?
  • Kan ik zijn met alles wat er is en zo niet: wat zet ik er tussen? 
  • Hoe zet ik de adem in om mijn welzijn te verhogen?
  • En nog veel meer… 

Het magische van de adem is dat je deze vragen vooral leert beantwoorden met je onderbewustzijn waardoor belemmerende gedachten en overtuigingen steeds minder op de voorgrond gaan treden in je leven.

Je leeft dan meer vanuit je hart en liefde dan vanuit je hoofd en ‘wil’!

 

Nog meer benefits van een verdiepende, open ademhaling:

1. je doorbreekt je beperkte adempatroon waardoor je effectiever en gemakkelijker gaat ademen

2. je krijgt meer energie en versterking van het zelfhelende vermogen van je lichaam

3. je ruimt mentale en emotionele blokkades op

4. je ervaart meer rust, ruimte en helderheid in het nu, los van je verleden

5. je maakt verbinding met je ware zelf

6. je ervaart een intense meditatieve staat

7. je lichaam krijgt een optimale zuurstofopname

8. je stofwisseling verbetert

9. je bevrijdt je zelf van fysieke spanning en stress

10. je vitaliteit stijgt enorm!

 

Programma

Vrijdag 27 maart 19.00 – 22.00

Zaterdag 28 maart 13:00 – 22.00

Zondag 29 maart 13:00 – 17.30

Op zaterdag wordt er een heerlijke, gezonde, voedende maaltijd verzorgd en gedurende het hele programma is er lekkere thee en uiteraard tussendoortjes.

 

Begeleiding

Tijdens het hele weekend is er een ademteam beschikbaar dat zorgt dat jij op een veilige manier een mooie ademreis kan maken. We werken met 1 ademcoach op 2 deelnemers [dus als er bv 10 deelnemers zijn dan zijn er 5 ademcoaches aanwezig]

 

Informatie

Locatie: Yogaschool Noord NDSM - Plotterstraat 24, 1033 RX Amsterdam Noord 

Kosten: € 295,00 all-in: begeleiding, maaltijd, drinks & snacks

Over Lilian:

Lilian is een bevlogen, intelligente, inspirerende, zachtaardige en humorvolle trainer en coach. Iedereen is welkom in haar wereld en ze neemt je dan ook graag mee op een reis door je eigen gedachten en gevoelswereld. Dat ze zorgt voor een warm en veilig gevoel is een voorwaarde om je uit je comfortabele gewoontes en overtuigingen te laten stappen. En iedere keer als dat weer lukt springt zij een denkbeeldig gat in de lucht.

Door haar ruime, professionele ervaring als trainer, coach en actrice is zijn in staat om in nagenoeg iedere setting mensen een stap verder te helpen in hun proces. Of dat op het werk is of in prive. Lilian denkt en doet graag met je mee!

Lilian is een Certified Transformational Breath® Facilitator & Trainer en aangesloten bij de Transformational Breath® Foundation in de VS. Zij is tevens een actief lid van de International Breath Foundation.

Lilian:

 

“Mijn missie in dit leven is om zoveel mogelijk mensen te helpen met het vergroten van hun bewustzijn. Bewustzijn over hun gedrag en het effect daarvan op hun wereld. Op het moment dat je snapt dat jij de werkelijkheid creëert waarin je leeft, werkt, ademt….dan weet je dat alles wat je meemaakt bedoeld is om je te laten kiezen welke weg je gaat bewandelen. En uiteindelijk zijn alle wegen linksom of rechtsom goed simpelweg omdat ze van jou zijn…”