TASTE OF BREATH

Maak nu voordelig kennis met de krachtige, zelfhelende ademtechniek Transformational Breath®

 

Transformational Breath® is een krachtige, zelfhelende ademtechniek die op allerlei manieren invloed heeft op je systeem en op je leven.

Tijdens deze introductieworkshop leer je hoe de adem jouw fysieke, emotioneel/mentale en spirituele wezen beïnvloedt. Je ademt in een vloeiende golfbeweging en ademt dieper in en ontspannen uit. Je creëert hierdoor letterlijk meer lucht en ruimte in je adempatroon en daarmee ook in je leven.

Zuurstof is onze eerste levensbehoefte en als je daar meer van in je lichaam krijgt dan wordt je daar fysiek sterker van. Je weerstand gaat omhoog en je uithoudingsvermogen neemt toe waardoor je algehele vitaliteit een enorme boost krijgt. Daarnaast ontgift je tijdens een ademsessie Transformational Breath® vrij intensief en maak je jezelf lekker schoon van binnen!

Naast dit fysieke aspect is er ook een emotioneel-mentaal deel dat tijdens een ademsessie aangeraakt wordt. Alle emoties en overtuigingen die je je hele leven bij je hebt gehouden maar die jou niet langer dienen komen op bewust en onbewust niveau omhoog en worden getransformeerd. Zo ruim je op. Zo ga je van overleven naar ten volste leven.

Transfromational Breath® kent een intensieve begeleiding van 1 coach op maximaal 4 deelnemers. Er wordt bij meer dan 4 deelnemers altijd voor een extra TB-coach gezorgd die aanwezig zal zijn om deelnemers een veilige ademreis te laten beleven.

 

Inhoud van de workshop

  • Uitleg over de 3 niveaus van Transformational Breath®
  • Korte oefening en demo van de ademtechniek
  • Een intentie zetten voor de ademsessie [oefening/meditatie]
  • Een begeleide ademsessie

 

Praktische informatie

- Draag comfortabele kleding [yogakleding]

- Neem een waterfles mee

 

Aanvullende info

De introductie-workshop is voor diegene die nog niet eerder een Transformational Breath®-ervaring hebben gehad.

Na het deelnemen aan de Introductie-workshop kan je doorstromen naar de maandelijkse ademcirkel of andere ademprogramma’s georganiseerd door Lilian.

 

Speciale kennismakingsprijs voor Yogaschool bezoekers: € 30,00 [normaal €50,00]

Ademcoach/trainer: Lilian Korzilius - www.lilianunlimited.nl


docent

Over Lilian:

Lilian is een bevlogen, intelligente, inspirerende, zachtaardige en humorvolle trainer en coach. Iedereen is welkom in haar wereld en ze neemt je dan ook graag mee op een reis door je eigen gedachten en gevoelswereld. Dat ze zorgt voor een warm en veilig gevoel is een voorwaarde om je uit je comfortabele gewoontes en overtuigingen te laten stappen. En iedere keer als dat weer lukt springt zij een denkbeeldig gat in de lucht.

Door haar ruime, professionele ervaring als trainer, coach en actrice is zijn in staat om in nagenoeg iedere setting mensen een stap verder te helpen in hun proces. Of dat op het werk is of in prive. Lilian denkt en doet graag met je mee!

Lilian is een Certified Transformational Breath® Facilitator & Trainer en aangesloten bij de Transformational Breath® Foundation in de VS. Zij is tevens een actief lid van de International Breath Foundation.

Lilian:

 

“Mijn missie in dit leven is om zoveel mogelijk mensen te helpen met het vergroten van hun bewustzijn. Bewustzijn over hun gedrag en het effect daarvan op hun wereld. Op het moment dat je snapt dat jij de werkelijkheid creëert waarin je leeft, werkt, ademt….dan weet je dat alles wat je meemaakt bedoeld is om je te laten kiezen welke weg je gaat bewandelen. En uiteindelijk zijn alle wegen linksom of rechtsom goed simpelweg omdat ze van jou zijn…”data & informatie