FAMILIE acro yoga workshop

Familie Acro Yoga richt zich op de verbinding tussen ouder en kind. Door samen te bewegen, spelen en mediteren, ontstaat er een hechte band waarbij plezier net zo belangrijk is als rust zoeken en zorgen voor elkaar.

In de verschillende Familie Acro Yoga workshops die Esther heeft ontwikkeld, gaan we strekken, masseren en leer je veilig vliegen! Zo creëren we op een speelse manier saamhorigheid en vertrouwen. Er zijn workshops voor kinderen van 4 tot 6 en voor kinderen van 7 tot 12 jaar.

Elke workshop heeft een ander thema, zoals: superhelden, knuffelen, dieren, chi, circus, monsters en water. Dit is echt superleuk om samen met je kind te doen! Schrijf je snel in want de plekken zijn beperkt. 

"Heel fijne workshop, Veel leuke oefeningen." 

"Creatieve oefeningen, super leuk om samen met mijn kind te doen. Mijn kind vond het heel leuk."

"Mijn kinderen waren enthousiast!"

Over Esther Hertog

Al vanaf 1997 geef ik met veel plezier les aan kinderen. Het was voor mij een natuurlijke ontwikkeling om, als een van de eersten in de wereld, Acro Yoga workshops te creëren voor ouders en kinderen. Inmiddels ben ik samen met de wereldwijde Acro Yoga-organisatie een programma aan het samenstellen om ook anderen op te leiden tot Acro Yoga Family docent.  Meer info over Acro Yoga.


Over Liselot Pluister

Van origine is Liselot Drama Docent en tegenwoordig ook gecertificeerd Hatha, Kinderyoga en Family AcroYoga docent en focust ze op Family AcroYoga.

Met filosofische gesprekken en inspirerende onderwerpen neem Liselot ouders en kinderen op een theatrale manier mee op reis naar kleuren, geuren, landen en emoties, vol creativiteit, muzikaliteit en beweging. 

Haar lessen hebben een interdisciplinair karakter met elementen uit het, theater, beeldende vorming, yoga en natuurlijk acrobatiek. Met liefdevolle aandacht spelen we met elkaar en verkennen we grenzen. Naast dat het verbinden en het zelfvertrouwen groet ziet het er ook nog een spectaculair uit! 


 Prijzen

Prijs workshop kids 4-6: € 20 voor ouder + kind

Prijs workshop kids 7-12 : € 25 voor ouder + kind 

€ 7 voor extra kind