Transformational Breath Ademprogramma

Het 4-weekse Ademprogramma ZOVT is voor iedereen die het effect van transformerend ademen [Transformational Breath] wil ervaren in het dagelijkse leven.

ZOVT staat voor: zacht, open, veilig en transformerend. Door zachtheid en veiligheid te ervaren tijdens de ademsessies zal je durven te openen en gaat de transformatie als vanzelf.

We leven zoals we ademen en we ademen zoals we leven. Door je adempatroon te veranderen, verander je de [vaak onbewuste] saboterende, zelf-afwijzende gewoontes naar een mildere en echtere manier van leven. Je gaat een beweging maken van reageren naar antwoorden.

Het Ademprogramma ZOVT laat om die reden niet meer dan 4 deelnemers tegelijk toe om de helende voorwaarden te creeren.

Als je teveel stress ervaart of het leven gewoon een hoop gedoe vindt en ben je er klaar voor om een wezenlijke transformatie te willen doormaken dan ben je meer dan welkom bij dit zachtaardige Ademprogramma!

Inhoud programma
In dit 4-weekse programma leer je onder andere aan de hand van een ademanalyse je eigen adempatroon kennen. Middels verdiepende oefeningen ga je daar vervolgens mee aan de slag en ontvang je bij iedere bijeenkomst een volledige ademsessie. Het effectieve van dit programma is dat je in-between coaching krijgt aan de hand van adem en bewustwordings-oefeningen. Hierdoor kan je echt ‘quantumleaps’ maken in het ont-wikkelen van jezelf!

 

Aan bod komen in ieder geval:

  • Ademanalyses
  • 4 begeleide Transformational Breath-sessies
  • verdiepende oefeningen [o.a. power of intention, ademmeditatie, Byron Katie, ACT-based oefeningen [Acceptance & Commitment Therapy]
  • Heel veel liefde en humor!

Over Ademcoach: Lilian Korzilius

Lilian is een bevlogen, intelligente, inspirerende, zachtaardige en humorvolle trainer en coach. Iedereen is welkom in haar wereld en ze neemt je dan ook graag mee op een reis door je eigen gedachten en gevoelswereld. Dat ze zorgt voor een warm en veilig gevoel is een voorwaarde om je uit je comfortabele gewoontes en overtuigingen te laten stappen. En iedere keer als dat weer lukt springt zij een denkbeeldig gat in de lucht.

Door haar ruime, professionele ervaring als trainer, coach en actrice is zijn in staat om in nagenoeg iedere setting mensen een stap verder te helpen in hun proces. Of dat op het werk is of in prive. Lilian denkt en doet graag met je mee!

Lilian is een Certified Transformational Breath® Facilitator & Trainer en aangesloten bij de Transformational Breath® Foundation in de VS. Zij is tevens een actief lid van de International Breath Foundation.

 

Lilian:

“Mijn missie in dit leven is om zoveel mogelijk mensen te helpen met het vergroten van hun bewustzijn. Bewustzijn over hun gedrag en het effect daarvan op hun wereld. Op het moment dat je snapt dat jij de werkelijkheid creëert waarin je leeft, werkt, ademt….dan weet je dat alles wat je meemaakt bedoeld is om je te laten kiezen welke weg je gaat bewandelen. En uiteindelijk zijn alle wegen linksom of rechtsom goed simpelweg omdat ze van jou zijn…”

Kosten: 275 euro

Tijden: 16.30 – 19.00

Data:

Workshop 1: Donderdag 10, 17, 24 en 31 januari

Workshop 2: Donderdag 7, 14, 21 en 28 maart

Workshop 3: Donderdag 9, 16, 23 en 30 mei

Locatie: Plotterstraat 24 NDSM