8- weekse MINDFULNESS Training door Good Mindfulness


Good Mindfulness geeft in Amsterdam al enkele jaren heel succesvol de internationaal bekende mindfulness training. Dat is een degelijke aandachtstraining, waarin je dagelijkse oefeningen leert die je fysiek en mentaal fitter en weerbaarder maken. Het is een vaststaand programma waarvan de effectiviteit in de afgelopen 35 jaar wetenschappelijk is bewezen. Mindfulness betekend gewoon: Bewust zijn van de huidige ervaring. Door vaker je aandacht te sturen, leer je afstand te nemen van de spinsels in je hoofd. Je kunt je beter concentreren en ontspant gemakkelijker. Met mindfulness leer je ook om makkelijker om te gaan met die momenten wanneer het niet gaat zoals je wilt. Je oefent met een aantal houdingskwaliteiten: niet-oordelen, geduld, frisse blik, niet-streven en aanvaarding. 

De training is waardevol voor iedereen, maar in het bijzonder voor mensen met klachten zoals burn- out, depressie, somberheid, angst, slapeloosheid en stress.

 

Daarom vergoeden veel verzekeraars deze training!

Check goodmindfulness.nl voor de voorwaarden.

 

 

De deelnemers over hun trainingservaring:

'Het praktische en speelse aspect – dat heeft me erg geholpen. Fijne locatie - goede en ervaren docent - prima verzorgd. Voor mij is mindfulness heel praktisch en toepasbaar gebleken. Mindfulness helpt mij om minder te oordelen en zachter te zijn naar mezelf en anderen.'- Martje, 2017

 

'Ik merkte dat ik altijd iets als een doel heb, een soort geheime agenda. Ik heb geleerd dat je gewoon dingen kan laten zijn - niet ingrijpen.' - anoniem, 2017

 

'In de loop van de training is meditatie eigenlijk ‘gewoner’ geworden. Niet verheffend (in de zin van religieus of zo) maar simpel, hier – nu. Dat maakt het toepasbaar en ook meer een eigen reis.' - anoniem, 2017

 

informatie

8 wekelijkse sessies op zondagen

Tijd: 19.15 tot 21.45 uur

Data: 

27 januari

3, 10,17, 24 februari

3, 10, 17 maart

Locatie: Nachtegaalstraat 157 MAANZAAL

Kosten: 350€ incl BTW

De stiltedag is (De bonte Os, Monnickendam) op zaterdag 9 maart van 10.00 tot 15.30 uur.

Voor wie: Deze training is geschikt voor iedereen. Het maakt niet uit of je eerder kennis hebt gemaakt met meditatie of yoga.

Gun jezelf deze kans om kennis te maken met je ‘good mind’! 

De trainer

Achim Heine begon dagelijks veel te mediteren toen hij 19 jaar was. Vanuit interesse en een zekere twijfel eraan of hij in zijn opvoeding wel voldoende handvaten had gekregen om een positief leven in deze maatschappij te kunnen opbouwen. Nu, weer 19 jaar later, staat hij nog steeds elke dag versteld van de zelf- regulerende werking van de mindfulness oefeningen. Daarom biedt hij vol overtuiging mindfulness trainingen aan om zijn langdurige ervaring te delen.

Verder is hij uitvoerend musicus, docent aan het Conservatorium van Amsterdam, en heeft een jong gezin met 2 kids. Een druk bestaan, dus veel kansen om mindfulness in de praktijk te brengen.