Fertiliteits yoga cursus

Meer kans op zwangerschap met fertiliteitsyoga?

Dat klinkt misschien vreemd, maar zo gek is het niet! Het is zelfs heel erg logisch. Stress, spanning, slechte voeding en een drukke levensstijl kunnen allen van invloed zijn op onze vruchtbaarheid. Door meer aandacht te geven aan ons lichaam, meer te ontspannen, beter te slapen en gezonder te eten, verhoog je de kansen op zwangerschap, zowel natuurlijk als in een medisch traject.

 

In drie masterclasses van elk 2 uur krijg je uitleg over de invloed van stress en voeding op de hormoonhuishouding en op je cyclus. Tips over voeding en supplementen om het lichaam optimaal gereed te maken voor bevruchting. Behalve voor de vrouw ook tips voor de man voor een gezonde zaadvorming. Hormoonyoga waarmee je de hormoonbalans kunt herstellen en de werking van de hormoonklieren stimuleert met aandacht en adem. Veel aandacht voor ontspanning in diverse vormen.

 

In deze cursus krijg je:

  • Vergroot je mentale kracht en weerbaarheid in een moeilijke tijd.
  • Ontspant je lichaam en geest en helpt je ruimte maken voor nieuw leven.
  • Yoga oefeningen om zelf thuis te doen waarmee je de hormoonwerking stimuleert
  • Ontspanningsoefeningen, liggende ontspanning, visualisatie, QiGong en affirmaties
  • Tips over voeding en supplementen

 

Voor wie:

Voor alle vrouwen met een zwangerschapswens en ook voor vrouwen die in een medisch traject zitten. Vrouwen met een PCOS diagnose.


Docent

Sigrid Paesbrugge is gecertificeerd Yogadocent. Ze volgde een opleiding Midlife yoga bij Mieke de Bock en Hormoonyoga bij Sylvia Mullaart. Een volgende stap is de opleiding Hormooncoach bij Ralph Moorman.

 

Ze heeft een zachte stijl van les geven, herstellend en gericht op het individu, aandachtig en voelend. Naast yoga heeft ze een grote voorliefde voor QiGong en diepe ontspanning.


mail me als er nieuwe data bekend zijn

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Info & data

 Kosten: €75 (voor 3 middagen) of €25 ( voor 1 middag)

Locatie: Nachtegaalstraat 157 ,1021 EZ Amsterdam Noord

Taal: Nederlands