HET OPLEIDINGSTEAM

I HAVE BEEN A SEEKER AND I STILL AM, BUT I STOPPED ASKING THE BOOKS AND THE STARS.

I STARTED LISTENING TO THE TEACHINGS OF MY SOUL. - RUMI

Het is onze missie om mensen te begeleiden op hun yogapad. Waarom? Omdat wij geloven dat iedereen yoga kan beoefenen en omdat iedereen het verdient om hun passie te delen en door te geven aan anderen. Wij zijn zelf jaren geleden gestart met het beoefenen van yoga omdat we op zoek waren (en zijn) naar groei, verdieping en naar kennis over het 'zelf'. Inmiddels hebben we een plek gecreëerd waar we al vele mensen op hun pad hebben mogen begeleiden. Hieronder vind je alle docenten van de Creative Vinyasa Yoga Teacher Training op een rij. We werken met een team van gespecialiseerde docenten, die een of meerdere masterclasses en/of workshops geven over hun discipline.   

hoofddocenten

ESTHER VAN VOORST

YOGA DOCENT EN

EXPERT DETOX & ZWANGERSCHAPSYOGA

Voor Esther betekent yoga thuiskomen in jezelf. Een healing practice waarin je jezelf leert  omarmen, niet alleen de mooie maar juist ook de minder mooie kanten van jezelf. Een life-changing journey. En niet alleen life-changing maar ook een oneindige reis, want tenslotte zijn we nooit uitgeleerd. In de afgelopen jaren heeft ze diverse opleidingen, bijscholingen en trainingen gevolgd op het gebied van yoga, dans, adem, meditatie, tantra en vrije beweging. Haar kracht ligt in het combineren van al die onderdelen waardoor zij studenten binnen de teacher training de tools aanreikt om naar binnen te kijken - zichzelf beter te leren kennen en verder te ontwikkelen. Binnen de teacher training focust Esther zich naast de technische en functionele verkenning van houdingen vooral op het creëren van een energieke flow met  creatieve sequences waarin ze studenten stimuleert van de gebaande paden af te wijken en vrij te bewegen. Zij stimuleert studenten om te leren luisteren naar hun ‘inner teacher’ om vanuit daar het vertrouwen te vinden om vrij te bewegen in een les, en dit ook over te brengen/ door te geven aan hun toekomstige studenten.  

SINA KADEN

FYSIOTHERAPEUT, YOGA THERAPEUT & YOGA DOCENT

MET MEER DAN 1000 UUR OPLEIDINGEN

Sina is een soulsearcher, zij houdt van reizen over de wereld maar nog meer van het reizen naar binnen op het vlak van zelfontwikkeling. Haar liefde voor vrijheid vind ze in dansen op blote voeten en in de natuur met al zijn elementen. Op haar 14de stond ze voor het eerst op de yogamat, tijdens haar reis naar India in 2005 heeft yoga haar hart geraakt. Toen wist zij dat ze het gevoel van in contact zijn met haarzelf, met haar hart en lichaam, over wilde brengen en delen met anderen. Sindsdien heeft zij veel waardevolle opleidingen en cursussen gedaan op het gebied van fysiotherapie, yoga, yoga-therapie en persoonlijke ontwikkeling. Daardoor ontwikkelde zij een diep inzicht voor een gezonde houding en functionele anatomie. Zij leerde het lichaam als geheel te zien. In de teacher training zal zij studenten gedurende de gehele training begeleiden om meer inzicht te krijgen in het menselijk lichaam vanuit een anatomisch, fysiologisch en emotioneel standpunt. Met behulp van die kennis stimuleert zij studenten om vanuit vertrouwen in het eigen lichaam te bewegen. Haar yoga-stijl is creatief en aandachtig en wordt gekenmerkt door ademwerk en verbinding met de echtheid van het moment. 


HET team

TOM GOLDHAND

Dancer

Dance improvisatie & Vrij bewegen

In the teacher training I will be teaching the art of Improvisation in movement, and you will be able to go beyond what you know, and beyond your patterns, either in movement and dance, or in teaching a class.

 

Lees meer >> 


KARLIJN

Tantra & Zelfontwikkeling

Psycholoog & Facilitator

Karlijn Kabira is a curious facilitator with a passion for self-transformation and behavioural embodied change. She holds a MSc in Psychology, is a certified Tantra and Hatha Yoga Teacher. The essence of all her work is to empower you to step into your greatness. Your vastness. Connecting back to your wise, peaceful essence. 

 

Lees meer >>

TIM SCHIPPER

Psycholoog & Meditatie

Mindfulness & Meditation

Als Yogapsycholoog breng ik Yoga en Psychologie samen.Beide helpen je meer bewust te worden van gedachten, emoties en gedragspatronen. Door deze te duiden ontstaat er ruimte voor vreugde & vitaliteit.

 

Lees meer >>


JAREK 

Stemcoach

Stemcoaching 

I know one thing for sure – we all want to be heard.  My passion is Presence and its connection to the human voice. I help groups and individuals to rediscover their natural voices and reclaim their right to speak.

I coach TEDx speakers in Amsterdam and Warsaw, and I work with executives and managers on finding their voice and a genuine connection with their audience.

 

Lees meer >>

GWENDALA GOSLIGA

Orthomoleculair therapeut

Ayurveda en Yogic Lifestyle

Ik heb een praktijk voor orthomoleculaire geneeskunde, daarnaast ben ik personal trainer en yoga docent. Mijn passie is mensen te motiveren naar een gezonde lifestyle.

Love the body you live in! 

 

Lees meer >>