CREATIVE VINYASA YOGA TEACHER TRAINING

Are you ready to change your life? To do what you love? 

Are you ready to deepen your yoga practice? Learn how to teach yoga and share your love of yoga?

Be part of an open minded community and become an inspirational yoga teacher?

 OUR TEACHER TRAINING IS A UNIQUE AND A LIFE-CHANGING JOURNEY TO BECOME AN INSPIRATIONAL YOGA TEACHER.....

 

Ben jij klaar om jezelf verder te ontwikkelen? Om te gaan doen wat je echt leuk vindt? Ben jij klaar om je yoga-practice te verdiepen en je passie te delen met anderen? Wij kunnen ons dat goed voorstellen want we weten hoe heerlijk het voor je zal zijn: je passies doorgeven aan anderen, werken in een fijne omgeving met gelijkgestemden en met plezier en in vrijheid bewegen in het leven.

 

Met onze Teacher Training bieden we jou een unieke Yoga-opleiding waarmee je die droom kunt waarmaken. Wij bieden een programma van negen maanden waarin je alle kennis opdoet binnen de yogaleer en waarin we jou samen met een team van inspirerende docenten de tools aanreiken om jezelf als mens verder te kunnen ontwikkelen en om verdieping in jezelf en in het leven te vinden.


GRATIS SNEAK PREVIEW YOGA OPLEIDING

 

  • Wil je leren inspirerende yogalessen te geven aan anderen?
  • Ben je nieuwsgierig of je een stap wilt maken om jezelf verder te ontwikkelen?
  • Wil je kennismaken met de hoofddocenten en medestudenten?
  • Wil je een goed beeld vormen van wat wij je kunnen bieden?
  • Wil je gebruik maken van onze aantrekkelijke korting en bonussen ?  (geldig bij komst naar de sneak preview en bij directe inschrijving)

Wat kun je verwachten van ons programma?

A LIFE CHANGING STEP THROUGH YOGA AND SELF DEVELOPMENT 

 

  - GET LOST.....FIND YOURSELF

Wij bieden een uniek 200 uurs programma waarin je alles leert over de elementen uit de yogaleer. Denk aan yoga, meditatie, pranayama, anatomie, asana-techniek en het creëren van creatieve sequences. Maar we gaan verder dan dat, veel verder…. Ons programma is er vooral op gericht om jou de tools aan te reiken om jezelf als mens verder te ontwikkelen, om verdieping in jezelf en in het leven te vinden. Daarvoor werken we samen met een team van zeer ervaren en inspirerende docenten. We dagen je uit….we nemen je mee op een life-changing journey. Een reis langs en door de wereld van Yoga, Dans, Tantra, Ayurveda en Self Inquiry.

 

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Onze yogaopleiding besteedt veel aandacht aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Waar ligt jouw kracht als docent? Waarin onderscheid jij je van andere leraren? Hoe kun je jezelf als yogaleraar laten zien aan anderen op een manier die je wellicht niet gewend bent? Hoe stel je je kwetsbaar en authentiek op, zodat de boodschap van jouw les van hart tot hart wordt overgebracht? Met onze training willen we jou alle kennis en tools aanreiken die je nodig hebt voor het uitoefenen van het beroep 'yogadocent' (kennis menselijk lichaam, functies asana's etc.) en op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling zodat je alle vertrouwen hebt om je passie en wijsheid te delen met anderen. 

 

LAAT JE WARE ZELF SHINEN

Onze missie is om jou te laten ‘shinen’ als je ware zelf. We stimuleren je om jouw eigen uniekheid en authenticiteit uit te dragen als mens en als docent. Of je nu meedoet om jezelf verder te ontwikkelen als mens, of om een nieuw leven te starten als yogadocent, wij beloven je om je te begeleiden, ondersteunen, uit te dagen en inspireren op jouw pad. 


"Our Teacher Training is a unique and life-changing journey

to become an inspirational yoga teacher and authentic human being"


WAT LEER JE?

✓  Leer creatieve lessen te geven voor beginners en intermediate studenten;

✓  Creëer een sterk basis fundament door functionele anatomie, begeleid door een ervaren fysio- en yogatherapeut;

✓  Ontdek meer over jezelf door zelfonderzoek, dieper contact te maken met jezelf en anderen en de realiteit van het moment m.b.v. diverse meditatie, communicatie en inquiries

✓ Leer de technieken en adjustments van de meest veelvoorkomende asana's..... en leer ook weer om van je mat af te stappen, buiten je kaders te denken, oude patronen wakker te schudden en intuïtief en vrij te bewegen. 
✓  Werk met senior docenten die je persoonlijk begeleiden tijdens de weekenden en bij 1-op-1 coaching sessies;
✓  Leer om jouw eigen unieke anatomie te vinden en een oog te ontwikkelen voor die van je toekomstige studenten;
✓  Leer en beoefen pranayama en meditatietechnieken;

✓  Maak kennis met de Yoga en Tantrafilosofie: het leren om bewust aanwezig te zijn in het voortdurende proces van verandering en groei, waar het leven uit bestaat.
✓  Leer hoe je je eigen yoga business opstart als yogadocent;


voor wie is deze training?

Wil je je verdiepen in de yogaleer? Wil je yogales gaan geven? Wil je jezelf verder ontwikkelen? Wil je in dieper contact komen met je true being?

Ons programma is niet alleen voor degenen die docent willen worden, maar voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen en wil leven vanuit authenticiteit. En voor iedereen die zich wil toewijden aan verdieping van zijn of haar yogapad en de persoonlijke ontwikkeling die daarbij komt kijken. Het is zeker niet noodzakelijk dat je je als een krakeling kunt opvouwen of uren op een kussentje kunt mediteren. Ben je bereid om de diepte in te duiken, te transformeren en jezelf open te stellen voor het leven? Dat zijn de belangrijkste punten om mee te doen aan ons programma.

 

Ons programma is geschikt voor elk niveau van student. Het is wenselijk dat je enige tijd  yogalessen bij ons of bij een andere studio hebt gevolgd. Onze focus ligt op Vinyasa yoga, maar de verkregen tools zullen toepasbaar zijn in vele yogastijlen.


HET PROGRAMMA

Ervaar alles over de inhoud van deze bijzondere yoga opleiding.

het opleidingsteam

Wij begeleiden je met een professioneel en ervaren team van docenten.

DATA & KOSTEN

Maak ruimte in je agenda voor jouw yoga opleiding.