inner beauty detox weekend retreat

Een Luxe detox & yoga verwenweekend in de natuur 

Een transformatieve reis naar binnen waarin je je lichaam en geest optimaal reinigt... Een weekend helemaal voor jou! Met deskundige begeleiding en inspirerende yoga, meditatie, massages en ademsessies die het detox proces ondersteunen. 

 

EEN GEZONDE LEVENSSTIJL

Ben jij toe aan een weekend alle tijd voor jezelf? Ben jij klaar voor een transformatie waarin je werkt aan een gezonde levensstijl? Heb je behoefte om echt even de tijd te nemen voor jezelf en je lichaam en geest te zuiveren? 

Tijdens ons luxe weekend retreat word je op een deskundige manier begeleid in jouw detoxproces. Gun je lichaam en geest een pauze waarin je je hele systeem zuivert van toxische stoffen met ondersteunende yoga, adem, meditatiesessies. Op een prachtige plek midden in de natuur waar je helemaal tot rust kunt komen. Je voelt je weer als herboren. Sterk, energiek, fris en geestelijk scherper dan ooit. 

 

DETOX, YOGA, VOEDING WORKSHOPS, SAUNA, MASSAGE.....

In onze prachtige boerderij midden in de verstilde Groningse natuur met eigen sauna en yogazaal word je een weekend lang in de watten gelegd door ons kundige team van een voedingsdeskundige (Gwendala) en detoxbegeleider/yogadocent (Esther) die jou ondersteunen in het proces van het opschonen op alle vlakken. De focus ligt dit weekend op jouw reinigingsproces en je gaat ongelooflijk veel inspiratie opdoen voor een gezonde levensstijl, zowel fysiek als mentaal. Door een paar dagen niet te eten en jezelf te voeden met gezonde smoothies en sappen word je je bewuster van oude patronen en ga je steeds beter voelen wat je lichaam en geest nu eigenlijk echt nodig hebben. Het gaat dus niet zozeer om het verliezen van gewicht (alhoewel dit voor sommigen een welkom bij-effect is) maar vooral om een bewustwordingsproces waarin je gaat verbinden met je hele zijn, en steeds beter weet in te tunen op het zelfhelend vermogen van jouw lichaam.

  

DEZE RETREAT IS VOOR JOU......

Als je je energieker, scherper en gezonder wilt voelen....
Als je oude patronen wilt doorbreken en je levensstijl wilt verbeteren

Als je meer wilt leren over gezonde voeding

Als je behoeft hebt om je hele systeem te resetten.....

Als je behoefte hebt aan fijne yoga, leuke voeding workshops en heerlijke gezonde sappen......

Als je in een ontspannen setting, onder deskundige begeleiding wilt detoxen en genieten van yoga, meditatie, ontspanning, ademwerk, en massage op een fantastische plek in de natuur......


Tijdens dit retreat stap je even heel bewust uit het vaak hectische leven en gun je jezelf om je hele systeem te resetten.

Alles is voor je geregeld, tot in de kleinste details. Je wordt deze dagen compleet ontzorgd. Je hoeft helemaal nergens aan te denken, alleen maar te ontvangen, je open te stellen en je over te geven aan een weekend waarin jij de tijd neemt om je lichaam en geest te zuiveren. Je verblijft 3 dagen lang op een bijzondere plek midden in de verstilde natuur van Groningen.

Wat kun je verwachten?

 • Persoonlijke en deskundige begeleiding van voedingscoach
 • Kwalitatieve en ontspannen yoga & meditatie
 • Ademsessies die het ontgiftingsproces ondersteunen
 • Inspirerende lezing over voeding en lifestyle
 • Stiltewandeling in de natuur
 • Verse sappen, smoothies en soepen
 • Holistische detoxmassages (extra bij te boeken)
 • Luxe accommodatie
 • Tussen de middag kun je een massage ondergaan, relaxen in de sauna, wandelen in de natuur of je terugtrekken met een boek bij de open haard.

Opbouw en afbouw

 

Om het effect van dit weekend zo groot mogelijk te laten zijn raden we je aan van te voren al te beginnen met een afbouw en ook weer langzaam op te bouwen. Hiervoor ontvang je van ons uitgebreide instructies en een speciale “retox”-talk tijdens het weekend.


programma - hoe ziet HET WEEKEND eruit?

Vrijdag

Op vrijdag verwelkomen we je vanaf 15.00 uur op….. Je kunt even rustig aankomen en inchecken in je kamer. Rond 16.30 uur openen we het weekend gezamenlijk met een heerlijke sap en maken we kennis met elkaar. Vervolgens heb je even lekker de tijd voor jezelf voor we om 19.30 uur genieten van een heerlijke huisgemaakte vegetarische soep. Rond 20.00 uur verzamelen we in de yogazaal voor een heerlijke ontspannende yogales zodat je alle dagelijkse activiteiten achter je kan laten en kan landen in jezelf. Na de les is er tijd voor jezelf om te ontspannen in de sauna of te genieten van een massage.

 

Zaterdag

Zaterdag beginnen we onze dag met een verfrissende en ontspannende detox-yogasessie, waardoor je je gecentreerd, geaard en ontspannen voelt. Tijdens de les is er speciale aandacht voor yogahoudingen en ademwerk die het detoxproces ondersteunen. Na de yogasessie genieten we samen van een heerlijke verse ontbijtsap. Aansluitend start een inspirerende voeding- en lifestyleworkshop van voedingscoach Gwendala. Na deze workshop mag je lekker van je lunchsmoothie genieten waarna je vervolgens alle tijd hebt voor jezelf om te ontspannen, een boek te lezen, een massage te nemen of een rondje sauna te doen. 

 

Na een heerlijke immuunboost sap is er later in de middag een stiltewandeling in de natuur, maar als je lekker wilt blijven luieren, lezen of gewoon even met jezelf zijn is daar ook de ruimte voor. 

 

Om 19.00 uur genieten we samen van een heerlijke warme soep waarna we vervolgens rond 19.30 starten met een zachte yogasessie met focus op een goede nachtrust. Denk aan zachte houdingen, lange stretches en vooral veel ontspanning.  

 

Zondag

Op zondag starten we opnieuw met een les detox-yoga met aansluitend een heerlijke ontbijtsap. Vervolgens heb je weer tijd en ruimte voor jezelf om te ontspannen en als je zin hebt kunt je aansluiten voor een mindful walk in de prachtige natuur. De ervaring leert dat als je in stilte bent, je meer aandacht hebt voor de geluiden, geuren en kleuren om je heen. Je leert de natuur op een andere en intensere manier ervaren. Wil je liever niet wandelen, dan kan je ook kiezen voor het binnenprogramma. 

Onder het genot van een heerlijke sap praten we nog even na en sluiten we het weekend gezamenlijk af rond 16.00 uur.


de locatie

In de rust en ruimte van het noorden ligt Het Land van Nu. Hier kun je nog steeds het gras horen groeien en glorieuze sterren zien. Ter plaatse staat een authentieke en sfeervolle Oldambtster boerderij uit het begin van de vorige eeuw. Bij Het Land van Nu ben je te gast in een prachtige luxe woonboerderij. Het is een plek voor rustzoekers en een inspirerende plek om elkaar te ontmoeten en je inzichten te verdiepen, en bovenal een plek waar yoga leeft. 

 

De locatie heeft 19 kamers verdeeld over zes eenpersoonskamers en 13 tweepersoonskamers. Je kunt een kamer voor jezelf krijgen of een kamer delen met een kamergenoot. Elke kamer heeft een eigen douche en toilet. De bedden zijn al opgemaakt en de handdoeken liggen klaar. 

 

Er is een prachtige ruime yogaruimte met uitzicht op de landerijen. Daarnaast biedt de boerderij voldoende plekjes om je even terug te trekken met een boek, of juist anderen te ontmoeten, gezeten bij de houtkachel. De serre is een fijne intieme ruimte met uitzicht op de vijver en kan gebruikt worden voor individuele gesprekken of om weg te dromen in de zon. 

 detox Team

ESTHER VAN VOORST

YOGADOCENT 

CO-FOUNDER YOGASCHOOL NOORD 

Yoga betekent voor mij thuiskomen in mezelf. Het helpt me om stil te staan, het leven bewust te ervaren, in het moment te zijn en te doorvoelen en accepteren wat aanwezig is. 

 

Sinds 13 jaar ben ik in contact met diverse vormen van yoga en mindfulness. Als je leeft volgens de yoga 'lifestyle' betekent dit dat je naast het bezig zijn met het fysieke en mentale aspect ook bewust bezig bent met wat je eet. Geïnspireerd door mijn zus Gwen, heb ik de afgelopen jaren diverse voedingsstromingen uitgeprobeerd en ben ik geïnspireerd geraakt om regelmatig te vasten. Door te detoxen geef je je lichaam en geest letterlijk een pauze, kan het weer even op adem komen, schoon je alles op en daarna voelt alles heel helder. Ik ontdekte dat het heel fijn is om het lichaam en de mind tijdens het vasten te ondersteunen met yoga, meditatie en pranayama (ademoefeningen).  De afgelopen jaren hebben Gwen en ik samen tientallen detox-weekenden begeleid en is er een te gek programma ontstaan waarbij we onze krachten en passies bundelen om mensen te begeleiden tijdens het detoxen met voedingadvies, yogahoudingen, meditatie, 

 

GWENDALA GOSLIGA

VOEDINGSTHERAPEUT, YOGADOCENT EN PERSONAL TRAINER

Mijn zoektocht naar gezonde voeding begon ongeveer 20 jaar geleden. Tot mijn achttiende jaar leefde ik grotendeels op witbrood met chocopasta en knakworsten. Niet dat mijn moeder niet van alles had geprobeerd maar ik was onwringbaar. Ik had als kind allerlei klachten zoals hoofdpijn, bloedarmoede en later kwamen daar menstruatieklachten en acne bij. Achteraf begrijp ik dat mijn klachten voortkwamen uit een chronisch voedingstekort. Ik vulde wel maar voedde mijn lichaam niet. Naast diverse opleidingen en trainingen op het gebied van (orthemoleculaire) voedingstherapie heb ik de afgelopen jaren echt allerlei voedingsstijlen en detoxprogramma's uitgeprobeerd: Raw food, fit for life, Ayurveda en Paleo. Uit al die stromingen heb ik het beste gehaald en daar een eigen mengeling van gemaakt. Ik geloof niet in diëten maar wel in anders eten. En ook dat ieder mens anders is in zijn of haar behoefte. 

 

DAMIAN VILA

 MASSAGE THERAPEUT

Empathie, liefde, vriendelijkheid, intimiteit en aanwezig zijn in het moment. Damian is een massagetherapeut met een speciale focus op het creëren van een brug van bewustzijn tussen de ontvanger en zijn/haar eigen lichaam. Hij combineert Oosterse en Westerse massagetechnieken waarmee hij je in een diepe staat van ontspanning weet te brengen om evenwicht in het mentale, emotionele en intuïtieve lichaam te creëren. Hij geeft volledige lichaamsmassagetherapie met drukpunten, dynamische gewrichtsbewegingen en Thai stretches. Elke behandeling wordt volledig afgestemd op jouw behoeftes. Tijdens het retreat verzorgt Damian de massages.PRAKTISCH

WAT IS INBEGREPEN?

✓ Alles sappen, smoothies en soepen

✓ Dagelijks yoga
✓ Meditaties, ontspanning- en ademtechnieken
✓ Workshop voeding en lifestyle 

✓  Stiltewandeling in de natuur

 ✓ Gebruik sauna

EXTRAS DIE INBEGREPEN ZIJN

✓ Ondersteunende voedingssupplementen

✓ Immuun boost shotjes

✓ Doorlopend impactvolle en inzichtgevende begeleiding

✓ Beddengoed en handdoeken

 

✓ Onbeperkt water, thee, fruit en snacks

 


✓ Datum: vrijdag 14 t/m zondag 16 mei 2021

✓ Locatie: Land of the Now, Groningen

 

DE INVESTERING IN JEZELF IS: 

€ 499 euro p.p. op basis van een tweepersoons gedeelde kamer met badkamer 

€ 599 euro p.p. op basis van een eenpersoonskamer (beperkt beschikbaar)

 

Inclusief:

 • 2 nachten in een een- of tweepersoonskamer
 • Alle biologische sappen, smoothies en soepen
 • Voedingssupplementen en immuunboost shots
 • Deskundige begeleiding van detox-coach Gwendala
 • Alle yogasessies en professionele begeleiding van ervaren yogadocente Esther
 • Workshop voeding en lifestyle
 • Stiltewandeling
 • Onbeperkt kruidenthee en water
 • Gebruik van sauna 
 • Gebruik van alle aanwezige yogamaterialen
 • Linnen voor het bed en handdoekenset

Optioneel bij te boeken:

Uitgebreide detox of ontspanningsmassage van 60 minuten (prijs 75 euro). 

 

Het enige dat je zelf nog hoeft te regelen is;

1. Je trip naar Groningen

2. Persoonlijke (reis)verzekeringen


meld je hier aan voor HET MOOISTE CADEAU AAN JEZELF!