IBIZA INNER CHANGE yoga RETREAT
EEN REIS terug naar JOUW HART ..... leven vanuit je essentie

Ben jij toe aan een week lang alle tijd voor jezelf? Heb jij behoefte om uit te zoomen en te reflecteren op je eigen leven?  Wil je de verbinding weer voelen met je essentie, en leven vanuit authenticiteit? 

 

LIVE FROM YOUR ESSENCE...

Wij kunnen ons dat goed voorstellen: want we weten hoe fijn het is om de tijd te nemen voor jezelf, te verbinden met je hart, jezelf te inspireren en je hart te volgen. Even een stap terug, een stap naar binnen: want juist vanuit die stilte kun je bezinnen en reflecteren: waar word ik nu echt blij van? Wat geeft mij energie? Wat gaat goed, en wat wil ik meer of minder in mijn leven? Zijn er nog onvervulde verlangens die ik wil laten groeien en bloeien? Kan ik ten volle genieten in het moment? Krijg ik energie van de dingen die ik doe en de connectie die ik heb met mensen in mijn omgeving?

 

WIJ BIEDEN GEEN YOGAVAKANTIE - MAAR VEEL MEER....

Wij bieden een magische yoga retreat waarin je een week lang volledig in de watten wordt gelegd en je jezelf kan 'nourishen' met yoga, meditatie, massages, natuur, zon, strand, luieren bij het zwembad, een boek lezen en superlekkere en gezonde voeding. Maar we gaan verder dan dat, veel verder..... We bieden een uniek en veelzijdig programma die jou de ruimte geeft weer te verbinden met je essentie, met je true authentic being. De focus van onze retreat is: Inner Change. Een super luxe yoga vakantie met diepgang. We gaan samen op onderzoek naar velden in je leven die niet lekker stromen. Misschien struggle je in je relatie met partner/kind/vrienden, of vind je geen voldoening in je werk. Misschien voel je je opgebrand of leeg omdat je niet doet waar je echt blij van wordt.

 

Ben je op zoek naar een Inner Change? Wil je meer vanuit je hart leven? Meer diepgang en zelfliefde ervaren? Je oude negatieve denkpatronen veranderen? Een gezonde relatie met je partner, kinderen of vrienden? Zingeving in het werk wat je doet?

 

We nemen je mee op een life-changing journey. Met behulp van beproefde methodes zoals Yoga, Ademwerk, Dans, Mantra, Meditatie en Self Inquiry begeleiden we je naar de gelukkigste versie van jezelf.

In zes dagen ga je weer verbinden met je essentie, je authentieke zelf. Uit je hoofd, in je lichaam. We reiken je de tools aan om weer te verbinden, te luisteren en te leven vanuit je hart. Tijdens de inquiry meditaties ga je op zelfonderzoek, naar alle kanten van jezelf. We zetten alles in het licht: je lichte en schaduwkanten, je angsten, je dromen......alles is welkom. We dagen je uit om helemaal jezelf te zijn......je true being te laten shinen. 

 

DEZE RETREAT IS VOOR JOU......

Als je iets wilt veranderen in je leven....

Als je wilt leven vanuit je hart en je hart wilt volgen......

Als je jezelf verder wilt ontwikkelen als mens en spirituele groei wilt ervaren.....

Als je jezelf wilt accepteren precies zoals je bent.....

Als je je monkey mind tot rust wilt brengen en je intuïtieve stem wilt volgen...

Als je keihard wilt genieten en jezelf zes dagen lang wil onderdompelen in yoga, meditatie, dans, ademwerk, verbinding, reflectie, natuur, zon en zee in een fantastische villa op het magische Ibiza... 

 

Ben jij klaar om de verbinding aan te gaan met jezelf? Om jezelf te zijn, je vitaal, uitgerust en lekker in je lijf te voelen? Dan is deze retreat voor jou! 


een transformatieve reis..... alles tot in de puntjes verzorgd

Alles is voor je geregeld, tot in de kleinste details. Je wordt deze dagen compleet ontzorgd. Je hoeft helemaal nergens aan te denken, alleen maar te ontvangen, je open te stellen en je over te geven aan een week vol inspiratie, groei, ontwikkeling, reflectie, verbinding, magie, vrijheid, ontspanning, plezier en keihard genieten. Je verblijft 6 dagen lang in een bijzonder paradijs op Ibiza, midden in een verstilde vallei met prachtige natuur en een stralende zon. Een reis terug naar je hart!

 

 

 

 

 

Ben jij die persoon die weet dat er meer is in het leven, die zichzelf verder wil ontwikkelen? Dan willen we jou ontmoeten! Wij willen samen met jou aan het werk! We willen je kracht geven je herinneren aan je eigen unieke en authentieke being met alle mogelijkheden die jij hebt. Zodat jij je ware authentieke zelf kan laten shinen. 

 

Wat kun je verwachten?

 • Kwalitatieve en diepgaande yoga
 • Meditatie en ademwerk
 • Inquiry - zelfonderzoek 
 • Sessies over het bereiden van gezonde voeding
 • Holistische massages (zijn inclusief de prijs)
 • Luxe accommodatie
 • Stilte/natuurwandeling naar bijzondere plekken op het eiland
 • Loslaat rituelen
 • Reiki healing
 • Sound healing sessies
 • Supergezonde voeding
 • Tussen de middag kun je een van de stranden bezoeken, een massage of privé sessie ondergaan, of relaxen bij het zwembad.
 • Verder leer je hoe je het geleerde in je dagelijkse leven integreert

 


programma - hoe ziet een dag eruit?

08.00 - optional pre yoga ontbijt: fruit, smoothie, thee and sweet silence

08.30 - pranayama (ademwerk) en meditatie 

09.00 - yogales van Sina en Esther 

11.00 - uitgebreid brunch/lunch buffet

12.00 - 17.00 - you time, naar eigen wens in te vullen (massage, healing, treatments, relaxen bij het zwembad, strandjes bezoeken, wandeling maken, hippiemarkt bezoeken etc)

17.00 - Middag snack en tea time

18.00 - avond workshop (yoga/meditatie/workshop over voeding/inquiry)

19.45 - uitgebreid diner onder de sterren

21.00 - retreat good night van het team en sweet dreams

 

Elke ochtend beginnen we onze dag met een pranayama en meditatiesessie, gevolgd door een verfrissende en energieke yogasessie, waardoor je je gecentreerd, geaard en helder voelt. Nadat we samen van een prachtige brunch/lunch hebben genoten, heb je alle tijd voor jezelf om te ontspannen, te genieten van de prachtige locatie of het zwembad, om te schrijven, in stilte te zijn, met een van de coaches te praten of gewoon bij jezelf te zijn. Na een heerlijke middag snack starten we met de life-changing workshops die het hart van de retraite vormen.

'S Avonds eten we samen een heerlijk en voedzaam diner. We zitten rond een vreugdevuur (indien mogelijk) en veel mensen kiezen voor privésessies of massages.

 

We maken een reis van bewustwording. Bewustwording van oude patronen die je in de weg zitten om je volledige potentieel te leven vanuit je authentieke, innerlijke wijsheid. We gaan intunen op je zielsverlangen, je san kalpa. Deze nieuwe weg gaan we verankeren zodat je dit meer kunt gaan manifesteren in je leven. Begeleid door een ervaren team, een veilige serene omgeving en de positieve energie van andere gelijkgestemde deelnemers, nodigen je uit om je opnieuw te verbinden met je eigen kracht.


Villa & locatie

Onze prachtige 5-sterren retraite-locatie bevindt zich op een bergtop in het Noorden van het eiland in de buurt van San Lorenzo. De uitzichten zijn gewoon hemels; het weelderige landschap van Ibiza met sprankelend uitzicht op de zee in de verte en vergezichten over het kleine 'zustereiland' van Formentera kunnen op een heldere dag worden gezien.

 

Can Luminosa werd volledig gerenoveerd in 2018, met onberispelijke aandacht voor details van stijl en comfort. Het interieur is meer dan ruim - de slaapkamers liggen verspreid over het terrein en zorgen voor een echt gevoel van vrijheid binnen de dikke finca-muren van dit prachtige pand.

In tegenstelling tot elke andere retraite-locatie op het eiland, biedt Can Luminosa het comfort van een echte 5-sterrenstandaard.

 

Op de eerste verdieping biedt de grote, 'L' vormige Master Suite een gedeelde accommodatie voor drie, waarbij elke gast zijn eigen tweepersoonsbed heeft. Er is een grote, zeer luxe badkamer, een extra apart toilet en wasruimte en een eigen terras - en het allerbelangrijkste: prachtige uitzichten vanuit elk raam. Deze kamer biedt echt gedeelde accommodatie van luxe standaard!

 

De gedeelde Forest Suite is een ruime kamer voor twee gasten met elk een tweepersoonsbed en de mogelijkheid om nog een eenpersoonsbed toe te voegen, met een grote en-suite badkamer en ramen met uitzicht op het bos achter het huis.

 

De kamer Balkon is bedoeld voor privégebruik door één persoon of voor een stel dat een comfortabel tweepersoonsbed deelt met een glazen balkon, zodat je wakker wordt met het ongelooflijke uitzicht.

 

Op de begane grond bevindt de Hall Twin zich in het hart van het huis, waar je kunt ontwaken om het prachtige uitzicht over het overloopzwembad te zien; de perfecte stimulans om uit bed te komen en een duik te nemen! Deze kamer heeft twee eenpersoonsbedden en kan ook worden opgemaakt als een tweepersoonsbed.

 

Nog twee slaapkamers op de begane grond, de Garden Terrace-kamers, zijn tweepersoonskamers met twee aparte bedden. Beide kamers hebben elk twee aparte bedden en zoals de naam al doet vermoeden, hebben de Garden Twin kamers openslaande deuren naar de ochtendzonzijde van het huis - de perfecte ruimte om naar buiten te stappen en te wakker te worden in de ochtendzon voordat je naar yoga gaat. 

 

Bij Can Luminosa hebben we een grote, lichte en luchtige indoor yoga shala waar we yoga kunnen beoefenen als het buiten te warm is, of juist nog iets te fris. We beschikken over een hoge kwaliteit yogamatten en props. 

 

Voor koelere periodes van het jaar, of als het eiland wordt gezegend met regen, steken we de houtkachels aan, plaatsen we wat kaarsen en wordt de shala een gezellige en uitnodigende ruimte om te oefenen.

 

Het buitenterrein van het pand is waar de echte magie van Can Luminosa je begroet. Deze prachtige buitenruimte heeft diverse gemeenschappelijke ruimtes en intieme privéhoeken zodat waar je ook behoefte aan hebt: je kunt altijd ergens ontspannen en alleen zijn als je daar behoefte aan hebt.

 

Als je je sociaal voelt en behoefte hebt aan verbinding met je mede-retraiteurs, zijn de comfortabele en ontspannende ruimtes rond het zwembad ideaal om te relaxen, om te kletsen of samen een juice te drinken met hartverruimende vergezichten..


DE kamers

yoga plekken binnen en buiten

Yoga op het buitendek tussen de dennenbomen in een ochtendbriesje, speciale lessen op

een verborgen strandje, sound healing sessies in het prive bos rondom de villa en elke dag organic juices en superfoods! 

Tijdens dit retreat stap je even heel bewust uit het vaak hectische leven dat je thuis leeft en gun je jezelf om op adem te komen. 


IBIZA retreat Team

ESTHER VAN VOORST

YOGADOCENT EN LEVENSGENIETER

CO-FOUNDER YOGASCHOOL NOORD 

Voor Esther betekent yoga thuiskomen in jezelf. Een healing practice waarin je jezelf leert omarmen, niet alleen de mooie maar juist ook de minder mooie kanten van jezelf. Een life-changing journey. En niet alleen life-changing maar ook een oneindige reis, want tenslotte zijn we nooit uitgeleerd. In de afgelopen jaren heeft Esther diverse opleidingen, bijscholingen en trainingen gevolgd op het gebied van yoga, dans, adem, meditatie, tantra en vrije beweging. Haar kracht ligt in het combineren van al die onderdelen waardoor zij jou de tools aanreikt om naar binnen te kijken - jezelf beter te leren kennen en verder te ontwikkelen. Tijdens de retreat  focust Esther zich op het creëren van energieke en ontspannende yoga en ademsessies met creatieve sequences waarin ze je uitnodigt en stimuleert om van de gebaande paden af te wijken en vrij te bewegen. Haar yogasessie begeleidt ze maar al te graag met haar gitaar en mantra's. Zing je mee? 

 

GWENDALA GOSLIGA

VOEDINGSTHERAPEUT, YOGADOCENT EN PERSONAL TRAINER

Gwendala is werkzaam als orthomoleculair voedingstherapeute en begeleid al ruim 10 jaar yoga & detox retreats en workshops. Zij geeft lezingen aan het bedrijfsleven over gezonde voeding en 1 op 1 voedingsadviezen. Daarnaast is Gwen werkzaam als personal trainer en yoga- en pilatesdocent. Tijdens het retreat verzorgt Gwen alle overheerlijke ontbijtjes, brunches en diners, en geeft zij een lezing over voeding en lifestyle.

 

SINA KADEN

YOGATHERAPEUT, COACH & YOGADOCENT

CO-FOUNDER YOGASCHOOL NOORD

Hoe kan ik mijn leven ten volle leven? Hoe kan ik authentiek zijn? Durf ik mezelf volledig te laten zien zoals ik ben? Deze levensvragen lopen als een rode draad door Sina's leven.

Op haar zoektocht naar antwoorden kwam zij door haar passies reizen, bewegen, yoga en natuur al op jonge leeftijd in contact met yoga. Door yoga leerde Sina in contact te zijn met haarzelf en te luisteren naar de wijsheid van haar hart en lichaam. Yoga is sinds 15 jaar een essentieel deel van haar leven. Het is voor Sina een ontdekkingstocht naar vrijheid vinden in mezelf, zelf-ont-wikkeling, en volop aanwezig zijn met wat er is in het moment, om het van leven met al zijn facetten te genieten. Sindsdien heeft zij veel waardevolle opleidingen en cursussen gedaan op het gebied van fysiotherapie, yoga, yoga-therapie en persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de retreat begeleidt Sina je om met oefeningen meer inzicht te krijgen in jezelf. Met behulp van diverse oefeningen ondersteunt en stimuleert zij je in jouw persoonlijke groeiproces. 

DAMIAN VILA

 MASSAGE THERAPEUT

Empathie, liefde, vriendelijkheid, intimiteit en aanwezig zijn in het moment. Damian is een massagetherapeut met een speciale focus op het creëren van een brug van bewustzijn tussen de ontvanger en zijn/haar eigen lichaam. Hij combineert Oosterse en Westerse massagetechnieken waarmee hij je in een diepe staat van ontspanning weet te brengen om evenwicht in het mentale, emotionele en intuïtieve lichaam te creëren. Hij geeft volledige lichaamsmassagetherapie met drukpunten, dynamische gewrichtsbewegingen en Thai stretches. Elke behandeling wordt voledig afgestemd op jouw behoeftes. Tijdens het retreat verzorgt Damian de massages.PRAKTISCH

We beginnen de retraite om 10.00 uur op 25 oktober, maar als je vanwege je vlucht iets eerder of later aankomt is dat prima. Om bij de villa te komen, kun je een taxi nemen vanaf het vliegveld (of een taxi delen met enkele andere deelnemers), een auto huren of gebruik maken van de pick-up service a 40 euro. De retraite eindigt op vrijdag 30 oktober om 10.00 uur, na ons laatste lekkere ontbijt.

WAT IS INBEGREPEN?

 • Dagelijks Yoga
 • Dagelijks Meditaties
 • Dagelijks Ademwerk
 • Meditatie theorie en beoefening
 • Ontspanningsmassage van 60 minuten
 • Yoga filosfie en inquiries (oefeningen voor zelfonderzoek)
 • Loslaat rituelen en ecstatic dance
 • Workshopsessies voor persoonlijke groei die je helpen beperkende (denk)patronen en angsten om te vormen naar innerlijke kracht, zelfliefde en joy!

EXTRAS DIE INBEGREPEN ZIJN

✓ Workshopsessie over yogic lifestyle & gezonde voeding

✓  Sound healing sessie in de natuur

✓ Stiltewandeling

✓ Doorlopend impactvolle en inzichtgevende begeleiding

✓ Ondersteuning in je persoonlijke groeiproces
✓ Beddengoed en handdoeken

✓ Dagelijks ochtendsnack

✓ Dagelijks vegetarische brunch
✓ Dagelijks vegetarisch diner

✓ Onbeperkt water, thee, fruit en snacks

 


✓ Datum: zondag 25 t/m vrijdag 30 oktober 2020

✓ Locatie: prachtige villa midden in de natuur van Ibiza

 

DE INVESTERING IN JEZELF IS: 

€ 1.750 euro p.p. op basis van een tweepersoons gedeelde kamer met badkamer 

Kom zorgenvrij naar de villa! Wij regelen een airport pick up voor je voor 40 euro!

 

Je verblijft 6 dagen en 5 nachten in een luxe villa met zwembad en kunt tevens genieten van een divers programma dat je helpt naar ‘The next level’ te gaan

 

Privékamers kosten 2.150 p.p. Deze zijn beperkt beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden

 

Het enige dat je zelf nog hoeft te regelen is;

.

1. Je vlucht naar Ibiza

2. Persoonlijke (reis)verzekeringen

3. Auto als je mobiel wilt zijn

4. Vrijdagavond eten we als afsluiting gezamenlijk bij een restaurant. Kosten voor het diner zijn op die avond voor eigen rekening. 
 


meld je hier aan voor HET MOOISTE CADEAU AAN JEZELF!