Mama Circle Flow les

'The moment a child is born, the mother is also born. She never existed before. The woman existed, but the mother, never. A mother is something absolutely new'

 

Welkom mama. Je bent moeder. En nu? Wat kom je tegen nu je mama bent? Hoe gaat het met jou? Hoe voel je je? Misschien voel je je het ene moment duidelijk verbonden met de moeder godin in jou, terwijl je het andere moment voor je gevoel nog maar amper de dag doorkomt. Deze mama circle flow les is een uurtje in de week helemaal voor jou. Om een moment je hart te laten spreken en met warmte toegehoord te worden. Daarnaast brengen we ook je lichaam in beweging via gentle yoga, ademhaling en meditatie. Voel je verbonden met andere vrouwen in jouw wonderbaarlijke reis in het moederschap.

 

Geschikt voor

Alle mama's zijn welkom (vanaf 8 weken postnataal) of je nu een baby hebt of al grote kindjes. De veranderingen als moeder zijn namelijk constant en volgen elkaar soms in een rap tempo op. Een moment van saamhorigheid en zachte beweging is daarom geen overbodige luxe, zodat jij weer opgeladen naar huis gaat en kan schitteren als vrouw en moeder...wees welkom.

 

NB: (Yogaschool Noord bied ook postnatale yoga. Dat is een bijzonder moment voor mama en baby tegelijkertijd. Deze mama circle le flow is een momentje voor de mama alleen, heel even zonder je baby. Een uurtje voor jezelf vanaf 8 weken postnataal. De les is niet specifiek gericht op versterken, daarvoor kun je terecht in de postnatale, reguliere en pilates lessen). 

Docenten: Iva

"Het mooiste aan Yoga vind ik hoe je leert op te merken en te voelen wat er in jou aanwezig is. Welke gevoelens? Welke energie? Welke pijn? Welke gedachten? En hoe je hier via je adem, beweging en rust de weg vrij maakt voor een wat zachtere, openere blik naar jezelf en het leven. In mijn zwangerschaps yogalessen en in de herstel yoga vind ik het belangrijk dat je je gezien en veilig voelt en giet ik er regelmatig een eigen sausje van humor overheen. Daarnaast laat ik mij inspireren door hypnobirthing en zijn mijn lessen ook informatief, zodat jij keuzes kunt maken tijdens je zwangerschap en bevalling die van jou zijn. Gegrepen door het wonder van zwangerschap en het moederschap geloof ik ten diepste dat wanneer een vrouw zich veilig, geliefd en vrij in haar keuzes voelt, zij werkelijk tot alles in staat is! Ik ben dol op de verbinding die er ontstaat vòòr, tijdens en na de lessen dankzij de sharing circles. De reis die jij als zwangere doormaakt is transformatief op elk vlak en ik vind het prachtig om hiervan getuige te mogen zijn en jou hierin te begeleiden als yogadocent, als natuurcoach, als moeder en bovenal, als vrouw. Wees welkom..."

Voor meer informatie of contact met mij: http://www.dailnature.nl

 

Info:

Zaterdag | 11.00-12.00 | Nachtegaalstraat

Boeken via het rooster


 

< Terug