IBIZA INNER CHANGE yoga RETREAT
EEN REIS terug naar JOUW HART ..... een reis naar jouw geluk

Ben jij toe aan een week lang alle tijd voor jezelf? Heb jij behoefte om uit te zoomen en te reflecteren op je eigen leven?  Wil jij een week lang volledig in de watten worden gelegd en jezelf 'nourishen' met yoga, meditatie, massages, natuur, zon, strand, superlekkere en gezonde voeding?

 

JOIN US FOR THIS UNIQUE INNER CHANGE RETREAT....

Wij kunnen ons dat goed voorstellen: want we weten hoe fijn het is om de tijd te nemen voor jezelf, te verbinden met je hart, jezelf te inspireren en te werken aan je lichaam en geest. Even een stap terug, een stap naar binnen: want juist vanuit die stilte kun je bezinnen en reflecteren: waar word ik nu echt blij van? Wat geeft mij energie? Wat gaat goed, en wat wil ik meer of minder in mijn leven?

Zijn er nog onvervulde verlangens die ik wil laten groeien en bloeien? Kan ik ten volle genieten in het moment? Krijg ik energie van de dingen die ik doe en de connectie die ik heb met mensen in mijn omgeving?

 

Ben jij klaar om de verbinding aan te gaan met jezelf? Om een nieuwe fase in je leven in te slaan? Klaar om jezelf zes dagen lang lang onder te dompelen in yoga, meditatie, dans, ademwerk, verbinding, reflectie, natuur, zon en zee in een fantastische villa op het magische Ibiza? Reserveer dan nu je deelname aan onze Inner Change Yoga Retreat met Sina, Esther en Gwendala.

 

 


Wij bieden een life-changing retreat: alles tot in de puntjes verzorgd

Alles is voor je geregeld, tot in de kleinste details. Je wordt deze dagen compleet ontzorgd. Je hoeft helemaal nergens aan te denken, alleen maar te ontvangen en je over te geven aan een week vol inspiratie, groei, ontwikkeling, reflectie, verbinding, magie, vrijheid, ontspanning, plezier en keihard genieten. Je verblijft 6 dagen lang in een bijzonder paradijs in Ibiza, midden in een verstilde vallei met prachtige natuur en een stralende zon. Een reis terug naar je hart!

 

 Wat kun je verwachten?

 • Kwalitatieve en diepgaande yoga
 • Meditatie en ademwerk
 • Inquiry - zelfonderzoek en 1 op 1 coaching
 • Sessies over het bereiden van gezonde voeding
 • Holistische massages (zijn inclusief de prijs)
 • Luxe accommodatie
 • Stilte/natuurwandeling naar bijzondere plekken op het eiland
 • Loslaat rituelen
 • Supergezonde voeding
 • Tussen de middag kun je een van de stranden bezoeken, een massage of privé sessie ondergaan, of relaxen bij het zwembad.
 • Verder leer je hoe je het geleerde in je dagelijkse leven integreert

 

Yoga op het buitendek tussen de dennenbomen in een ochtendbriesje, speciale lessen op een verborgen strandje en heerlijk gezond eten! Tijdens dit retreat stap je even heel bewust uit het vaak hectische leven dat je thuis leeft en gun je jezelf om op adem te komen. 


programma - hoe ziet een dag eruit?

08.00 - optional pre yoga ontbijt: fruit, smoothie, tea and sweet silence

08.30 - pranayama (ademwerk) en meditatie 

09.00 - yogales van Sina en Esther 

11.00 - uitgebreid brunch/lunch buffet

12.00 - 17.00 - you time, naar eigen wens in te vullen (massage, healing, treatments, relaxen bij het zwembad, strandjes bezoeken, wandeling maken, hippiemarkt bezoeken etc)

17.00 - Middag snack en tea time

18.00 - avond workshop (yoga/meditatie/workshop over voeding/inquiry)

19.45 - uitgebreid diner onder de sterren

21.00 - retreat good night van het team en sweet dreams

 

We maken een reis van bewustwording. Bewustwording van oude patronen die je in de weg zitten om je volledige potentieel te leven vanuit je authentieke, innerlijke wijsheid. We gaan intunen op je zielsverlangen, je san kalpa. Deze nieuwe weg gaan we verankeren zodat je dit meer kunt gaan manifesteren in je leven. Begeleid door een ervaren team, een veilige serene omgeving en de positieve energie van andere gelijkgestemde deelnemers, nodigen je uit om je opnieuw te verbinden met je eigen kracht.

WAT IS INBEGREPEN?

 • Dagelijks Yoga
 • Dagelijks Meditaties
 • Dagelijks Ademwerk
 • Meditatie theorie en beoefening
 • Ontspanningsmassage van 60 minuten
 • Yoga filosfie en inquiries (oefeningen voor zelfonderzoek)
 • 1 op 1 coachingsessie
 • Workshopsessies voor persoonlijke groei die je helpen beperkende (denk)patronen en angsten om te vormen naar innerlijke kracht, zelfliefde en joy!

EXTRAS:

✓ Workshopsessie over yogic lifestyle & gezonde voeding

✓  Sound healing sessie in de natuur

✓ Stiltewandeling

✓ Doorlopend impactvolle en inzichtgevende begeleiding

✓ Ondersteuning in je persoonlijke groeiproces
✓ Beddengoed en handdoeken

✓ Dagelijks ochtendsnack

✓ Dagelijks vegetarische brunch
✓ Dagelijks vegetarisch diner

✓ Onbeperkt water, thee, fruit en snacks

 PRAKTISCH

✓ Datum: maandag 27 april t/m zaterdag 2 mei 2020

✓ Locatie: prachtige villa midden in de natuur van Ibiza

 

DE INVESTERING IN JEZELF IS: 

€ 1.750 euro p.p. op basis van een tweepersoons gedeelde kamer met badkamer 

Kom zorgenvrij naar de villa! Wij regelen een airport pick up voor je voor 35 euro!

 

Je verblijft 6 dagen en 5 nachten in een luxe villa met zwembad en kunt tevens genieten van een divers programma dat je helpt naar ‘The next level’ te gaan

 

Privékamers kosten 2.150 p.p. Deze zijn beperkt beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden

 

Het enige dat je zelf nog hoeft te regelen is;

.

1. Je vlucht naar Ibiza

2. Persoonlijke (reis)verzekeringen

3. Auto als je mobiel wilt zijn

4. Vrijdagavond eten we als afsluiting gezamenlijk bij een restaurant. Kosten voor het diner zijn op die avond voor eigen rekening. 
 

IMPRESSIE VILLARESERVEER NU HET MOOISTE CADEAU AAN JEZELF!


 

WIL JIJ HET GEVOEL VAN VRIJHEID HELEMAAL INADEMEN? WIL JIJ EVEN HELEMAAL WEG ZIJN VAN JE DRUKKE BESTAAN IN NEDERLAND? 

IBIZA retreat Team

ESTHER VAN VOORST

YOGADOCENT EN LEVENSGENIETER

CO-FOUNDER YOGASCHOOL NOORD 

Voor Esther betekent yoga thuiskomen in jezelf. Een healing practice waarin je jezelf leert omarmen, niet alleen de mooie maar juist ook de minder mooie kanten van jezelf. Een life-changing journey. En niet alleen life-changing maar ook een oneindige reis, want tenslotte zijn we nooit uitgeleerd. In de afgelopen jaren heeft Esther diverse opleidingen, bijscholingen en trainingen gevolgd op het gebied van yoga, dans, adem, meditatie, tantra en vrije beweging. Haar kracht ligt in het combineren van al die onderdelen waardoor zij jou de tools aanreikt om naar binnen te kijken - jezelf beter te leren kennen en verder te ontwikkelen. Tijdens de retreat  focust Esther zich op het creëren van energieke en ontspannende yoga en ademsessies met creatieve sequences waarin ze je uitnodigt en stimuleert om van de gebaande paden af te wijken en vrij te bewegen. Haar yogasessie begeleidt ze maar al te graag met haar gitaar en mantra's. Zing je mee? 

 

 

GWENDALA GOSLIGA

VOEDINGSTHERAPEUT, YOGADOCENT EN PERSONAL TRAINER

Gwendala is werkzaam als orthomoleculair voedingstherapeute en begeleid al ruim 10 jaar yoga & detox retreats en workshops. Zij geeft lezingen aan het bedrijfsleven over gezonde voeding en 1 op 1 voedingsadviezen. Daarnaast is Gwen werkzaam als personal trainer en yogadocent. Tijdens het retreat verzorgt Gwen alle overheerlijke ontbijtjes, brunches en diners, en geeft zij een lezing over voeding en lifestyle.

 

SINA KADEN

YOGATHERAPEUT, COACH & YOGADOCENT

CO-FOUNDER YOGASCHOOL NOORD

Sina is een soulsearcher, zij houdt van reizen over de wereld maar nog meer van het reizen naar binnen op het vlak van zelfontwikkeling. Haar liefde voor vrijheid vind ze in dansen op blote voeten en in de natuur met al zijn elementen. Op haar 14de stond ze voor het eerst op de yogamat. Tijdens haar reis naar India in 2005 heeft yoga haar hart geraakt. Toen wist zij dat ze het gevoel van in contact zijn met haarzelf, met haar hart en lichaam, over wilde brengen en delen met anderen. Sindsdien heeft zij veel waardevolle opleidingen en cursussen gedaan op het gebied van fysiotherapie, yoga, yoga-therapie en persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de retreat begeleidt Sina je om met oefeningen meer inzicht te krijgen in jezelf. Met behulp van divere oefeningen ondersteunt en stimuleert zij je in jouw persoonlijke groeiproces. Naast de begeleiding voor persoonlijke ontwikkeling en coaching verzorgt zij samen met Esther de yogalessen. Haar yoga-stijl is creatief en aandachtig en wordt gekenmerkt door ademwerk en verbinding met de echtheid van het moment. 

 

DAMIAN VILA

 MASSAGE THERAPEUT

Empathy, love, kindness, intimacy and presence. Damian is a massage therapist with a special focus in creating a bridge of awareness in between the receiver and his/her own body. Blending Eastern and Western massage techniques, his goal is to lead the person into a deep state of relaxation in order to create balance in the mental, emotional and intuitive body. He gives full body massage therapy with pressure points, dynamic joint movements and deep strokes tailoring the treatment to the needs of the receiver. Tijdens het retreat verzorgt Damian de massages. KOM IN JE KRACHT EN WORDT DE GELUKKIGSTE VERSIE VAN JEZELF. Its your time to shine!